Gå til sidens hovedinnhold

- Surt å tape for gamle lagkamerater

Men Markus Ringberg er overrasket over innsatsen FFK la for dagen.

FREDRIKSTAD STADION (Nettavisen): FREDRIKSTAD-HAMKAM 2-1:

HamKams kaptein Markus Ringberg syntes det var surt å tape for gamle lagkamerater, men ble overrasket over innsatsen spillerne la ned for seieren.

Les også:Tviler på Hareide-telefon

- De hadde en stor innsats. De var veldig gode, og jeg håper de fortsetter å gjøre det bra i serien, sier den tidligere Fredrikstad-spilleren.

- Jeg synes det var surt å tape når vi går opp i ledelsen like før pause. Det burde vi holdt. Da ville kampen sett litt annerledes ut, legger han til.

- Nydelig stadion
Markus Ringberg forlot Fredrikstad til fordel for HamKam i 2006, og stortrives i rollen sin som kaptein på Briskeby. Søndag var han tilbake i plankebyen og fremsto positivt. Men han innrømmer allikevel at det var deilig å komme tilbake.

- Det var deilig å være tilbake igjen. Jeg blir tatt godt imot. I tillegg har de fått en nydelig stadion.

- Ekstra deilig er det når jeg scorer. Men det hjelper lite når vi ikke vinner. Vi hadde et par store sjanser og kunne avgjort kampen. Men vi hadde ikke marginene på vår side, forteller Markus Ringberg.

Arne Erlandsen syntes også det var surt å tape på Fredrikstad Stadion, og etterlyser at det må bli bedre kollektivt offensivt.

- Må utnytte sjansene
- Vi gjør det vanskelig for oss selv i perioder. Og når vi kommer til store målsjanser er vi nødt til å utnytte dem. Vi kan ikke vinne fotballkamper hvis ikke vi setter de sjansene vi får. Store sjanser vokser ikke på trær, forteller han.

- I andre omgang blir vi enige om å gå ut å gjøre en innsats for tre poeng. Og begynnelsen av omgangen avgjør at vi må dra hjem uten noe som helst. Og det er jeg ikke fornøyd med. Vi ble ikke feige, selv om det kanskje så sånn ut, legger han til.

- Dere satset ikke på ett poeng i andre omgang?

- Nei. Vi satser alltid på tre poeng, avslutter Arne Erlandsen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted