RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

Surt tap for Thoresen

Sist oppdatert:
Dårlig start for Philadelphia Flyers.

MONTREAL-PHILADELPHIA 4-3: Montreal Canadiens tok første stikk i den første sluttspillkampen mot Patrick Thoresens Flyers natt til fredag. Og det var først 48 sekunder ut i forlengningen at avgjørelsen falt. Tom Kostopoulos scoret på returen etter et skudd fra Andrei Markov, noe de 21.273 tilskuerne i Montreals hjemmearena ikke så ut til å ha noe imot.

Ledet 2-0
- Jeg kommer til å huske dette resten av livet mitt, men akkurat nå må vi begynne å tenke på lørdagens kamp, sa matchvinneren etterpå, ifølge Reuters.

Lørdagens kamp går for øvrig også i Montreal.

Flyers kom best i gang, og ledet 2-0 i første periode, men mål av Andrei Kostitsyn og Alex Kovalev i midtperioden, frembrakte en scoremessig balanse.

Philadelphia tok igjen ledelsen i tredje periode ved Joffrey Lupul, men 29 sekunder før full tid utlignet Kovalev – noe som sikret overtid. Og bare 77 effektive spillesekunder senere var det hele altså over.

- Vi tror alltid på oss selv, at vi kan komme tilbake, at vi kan score noen mål – og det var det vi gjorde, oppsummerte Kovalev etter oppgjøret.

Skuffet Thoresen
Patrick Thoresen spilte nesten åtte minutter for Flyers denne gangen, og var innblandet i 2-0-målet sammen med Steve Downie. Etter kampen var han skuffet, særlig siden Flyers hadde gode muligheter til å gå opp i 3-0-ledelse, før hjemmelaget kom tilbake.

- Men som før sliter vi med å avgjøre kampene. Det er synd vi ikke fortsetter å kjøre på, sier Thoresen til NRK.

I Detroit scoret Red Wings tre ganger i første periode, og det ble til slutt 4-3 over Colorado Avalanche. Johan Franzen ble matchvinner med sitt andre mål for kvelden i midtperioden.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere