Gå til sidens hovedinnhold

Susann fikset poengdeling for Nordstrand

Nordstrands håndballdamer tok ett poeng borte mot opprykksrival Fredrikstad etter scoring av Susann Nybo 30 sekunder før slutt. Kampen endte 29-29.

FREDRIKSTAD: - Det var deilig, sier matchvinneren Susann Nybo (21).

Hun var iskald da hun satte ballen bak Fredrikstads keeper Karin Carlsson. Nordstrand ble dermed det første laget som tar poeng borte mot Fredrikstad. Og for Nybo føltes dette som en liten seier.

- Selvfølgelig hadde jeg gjerne skulle hatt to poeng, men jeg synes vi «vinner» ett poeng i dag, sier Nybo.

Og der har hun et lite poeng, for Fredrikstad skaffet seg et lite overtak med en to måls ledelse med tre minutter igjen å spille. Noe heldig kanskje siden Fredrikstad fikk scoret på returballer mens Nordstrand hadde to skudd i tverrliggeren. Nordstrand beholdt imidlertid roen og satte inn en liten sluttspurt, det resulterte i scoringer fra Jenny Græsholt og Nybo.

LES OGSÅ: NIF reiste seg etter flaut nederlag

«Overtak» på Fredrikstad

Med en seier og en uavgjort mot Fredrikstad kommer Nordstrand foran innbyrdes hvis lagene skulle få lik poengsum ved sesongslutt.

- Vi ligger godt plassert på tabellen, og det er deilig å ha "overtaket" på Fredrikstad. Men det er jevnt i toppen og jeg tror det blir spennende til siste kamp er spilt, sier kaptein Lillann Eeg Kjærnsmo til Nordstrand Blad.

Kapteinen har slitt i de siste kampene og følte det selv som en befrielse å få til det folk forventet av henne. Den spilleren som vanligvis har vært trygg i angrep og styrt det meste har ikke vært helt til stede. Mot Fredrikstad var hun tilbake.

- Det var deilig å få det til igjen. Det handlet om å finne rette fokus. En balansegang mellom å være gira og beholde roen når det trengs. I dag følte jeg at fokuset var på rett plass, sier Kjærnsmo.

LES OGSÅ: Nordstrand tok full pott i Trondheim

Slet med å sove

Og innrømmer at da kommer nattesøvnen også

- Har du slitt med nattesøvnen?

- Ja, særlig etter kampen på lørdagen. Jeg slet litt med å sove da, sier playmakeren.

Trener Bendik Berg var fornøyd med sin kaptein.

- Lillann hever seg mye fra helgens kamper, og det var viktig for oss. Alle gjør en bra kamp, sier treneren.

Anne Kjersti Suvdal og Jenny Græsholt scoret fem mål hver fra sine kantposisjoner mens Mathilde Andresen scoret på fire av fire straffer.

LES OGSÅ: Se bildene fra den store håndballfesten da NIF jubilerte

Reklame

Best i test: Maskinene som gir deg sunnere frityrmat