Gå til sidens hovedinnhold

Suvdal vil bli i NIF

Håndballtalentet Anne Kjersti Suvdal har havnet i en overgangstvist mellom Nordstrand og Gjerpen, men 19-åringen er ikke i tvil om at hun vil spille for Nordstrand neste sesong.

Rustad: Jeg vil spille for Nordstrand, sier Anne Kjersti.

Håndballforbundet ga nylig Suvdal overgang til Gjerpen, og samtidig mistet Nordstrand alle sine rettigheter både ovenfor Suvdal og Gjerpen.

Vi har anket, og vi mener vi har en veldig god sak, sier trener Marinko Kurtovic.

Frem og tilbake

Allerede da Suvdal var med i den norske VM-troppen i Sverige før jul i fjor begynte ryktene å surre om en overgang til Gjerpen, og først var 19-åringen fast bestemt på å gjøre telemarking av seg.

Men utpå vinteren ombestemte hun seg, og skrev under en ny kontrakt med NIF med en klausul om at hun kunne forlate klubben hvis laget ikke ble forsterket før 1. mai.

Isteden mistet NIF mange spillere og samarbeidet med BSK gikk i vasken. Dermed ville Gjerpen ha Suvdal til Skien, men nå vil ikke hovedpersonen selv flytte.

Jeg vil spille i hvitt og blått neste sesong, og jeg har heller ikke lyst til å flytte. Jeg er ung, og har hele nettverket mitt her, sier Anne Kjersti, som bor på Bekkelaget.

Hvorfor vil du bli i NIF?

Fordi brikkene virkelig begynner å falle på plass her. Dessuten var det viktig for meg at Marinko ble, for det var jo snakk om at han skulle bort, sier Anne Kjersti Suvdal.

Signeringen av BSKs Arnhild Holmlimo gjør at NIF plutselig har et ganske så bra lag på gang, og med Suvdal på venstrekanten snuser de på topp fire.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis