RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Christian Petersen (AFP)

Suzann i toppen i USA

Sist oppdatert:
Suzann Pettersen spilte en ny solid runde og kjemper om årets første LPGA-seier.

Torsdag åpnet Suzann Pettersen den første runden av J Golf Phoenix LPGA Invitiational med tre strake birdier. Fredag nøyde hun seg med to, men fortsatte storspillet utover runden.

Suzann gikk en runde på 69 slag, tre under par på Papago Golf Course i Pheonix, Arizona. Dermed ligger hun seks under par totalt, og holder en delt andreplass sammen med Karri Webb fra Australia, bak koreanske In-Kyung Kim.

Jenta fra Sør-Korea gikk for andre dagen på rad med fire under par, og leder med to slag foran de to neste på lista.

En stund så Suzann ut til å ta en soleklar ledelse. Etter 10 spilte hun var hun fem under par for dagen, men bogeyer på hull 4 og 8 (Suzanns 13. og 17. for dagen) ødela for en virkelig kanonrunde.

Suzann Pettersen har spilt inn 69,936 dollar så langt denne sesongen, men savner en virkelig topplassering. Formkurven peker imidlertid rett vei. Etter 32. og 42. plass i de to første turneringene for sesongen har det endt med 14. og 9. i de to siste.

Denne helgen ser det ut til at Norges golf-ess virkelig kan kjempe om seieren igjen. Suzann har ikke vunnet på LPGA-touren siden oktober 2007. I fjor ble det med tre litt frustrerende andreplasser, og to seire på den litt mindre prestisjetunge Europatouren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere