*Nettavisen* Sport.

Suzann lager juniorturnering

Suzann Pettersen kommer i løpet av golfsesongen til å arrangere en landsbasert golfturnering for gutter og jenter i alderen 12 til 16 år.

- Det er en vanvittig interesse blant de unge nå. Bredden er bunnsolid. Målet med denne turneringen er å kunne gi noe tilbake til alle jentene og guttene som ønsker å satse på golf i Norge, sier Suzann Pettersen til TV 2 Nettavisen.

Turnering i år
Hun og manager Jan Ove Nystuen er for tiden i dialog med Norges Golfforbund der rammene for turneringen blir lagt opp. Det vil først bli regions-turneringer, der de beste blir samlet til en finale. Tanken er å få i stand en turnering allerede i år.

- Det blir en finale i Oslo-området i august, der golferne får en annerledes opplevelse, en dag med Suzann og mange andre. Det er et konsept som ikke bare består av alvor, men der golfspillerne kan hente ett og annet tips og lære noe, forteller Nystuen til TV 2 Nettavisen.

Ny web-side i TV 2 Nettavisen
Informasjon om turneringen vil bli lagt ut på Suzann Pettersens nye hjemmeside, som vil bli å finne hos TV 2 Nettavisen i løpet av våren. På den siden vil Suzann også legge ut treningstips og generelle tips som går på kosthold og ernæring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.