RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suzann på ny seiersjakt

(AP/Scnapix)
Klarer hun to på rad?

Snaut to uker etter at hun utklasset konkurrentene og vant med seks slag under Irish Open, er Suzann Pettersen igjen i flytsonen. Hun ligger på delt sjettendeplass Under Safeway Classic på Pumpkin Ridge Golf Club i Oregon etter sin første runde.

Det i skrivende stund mange spillere ute på banen, så det er sannsynlig at den norske jenta vil falle noen plasser, men hun vil uansett ha teten innen rekkevidde.

Se ledertavlen her.

Sportsjef i Norges Golfforbund, Frode Scheie, er på plass i Oregon for å følge Suzann denne helgen. Han rapporterer om mange gode birdiemuligheter som strøk hullkanten.

- Hun gir seg selv sjanser hele veien, og er så godt som aldri i trøbbel. Det var en veldig solid runde, oppsummerer Scheie.

Orgeon er et sted der Suzann trives godt. I fjor ble hun nummer fire i turneringen og året før tok hun andreplassen.

Suzann begynte sin runde på det 10. hullet fredag, og startet like godt med en birdie. Totalt ble det fire birdier og to bogeyer på den norske jenta. Litt surt var det at det kom en bogey på dagens siste hull der hun misset greenen på innspillet og ikke satte chippen nært nok til å redde par.

Se Suzanns scorekort her.

Sørkoreanske Na Yeon Choi leder turneringen seks slag under par, etter å ha satt sju birdier på rad fra det femte til og med det 11. hullet. Hun gikk imidlertid på en smell på det siste hullet og noterte seg for en dobbelt bogey der.

Det er totalt 1,5 millioner dollar i premiepotten i Oregon, hvorav 225.000 dollar går til vinneren.

Turneringen spilles over tre runder, og avsluttes sent søndag kveld norsk tid.

PS: Marianne Skarpnord spiller denne helgen Scottish Open på Archerfield Links. Hun er to over slag etter to runder, og ligger med det på en 26. plass. Skotske Catriona Matthew leder turneringen ni slag under par.

Les også:- Jeg er totalt forelsket

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere