Gå til sidens hovedinnhold

Suzann utenfor topp ti

Suzann Pettersen havnet så vidt utenfor topp ti på LPGA-touren i helgen. Men det var en svenske som gikk helt til topps.

Den norske golfproffen på kvinnenes LPGA-tour hadde i realiteten en god sjanse til å ta sin første seier i USA før søndagens runde, men Suzann gikk sine siste 18 hull på 71 slag. Det var for svakt til å havne helt i toppen, men en 11. plass er absolutt et godkjent resultat.

Svensk seier
Suzann Pettersen startet søndagens runde med par på hull en og to før det ble birdie på det tredje hullet. Så gjorde hun par på de tre neste hullene. På de sjuende hullet måtte hun tåle en bogey før hun igjen slo til med en birdie på det åttende par fem-hullet.

På det siste hullet før hun startet turen tilbake til klubbhuset måtte den norske jenta igjen føre en bogey på scorekortet.

De siste ni gikk hun på to under par, som var nok til -8 totalt og en 11. plass. Svenske Helen Alfredsson vant på -13.

Irritert
- Jeg hadde ikke den beste følelsen på siste runden, og har ikke vært dyktig nok denne uken. Jeg ser at det er mange områder jeg skal forbedre, men slik sett er det OK med en 11. plass. I dag tre-puttet jeg på tre greener, og det er ikke godt nok. Jeg hadde perioder hvor det fungerte bra, men jeg er litt irritert når jeg ser hvor mange muligheter jeg misbrukte denne uken.

- Samtidig gir det meg flere gode grunner til å stå på for å forbedre meg selv. Nå skal jeg slappe av et par dager, før jeg vil trene frem mot helgen. Det er spillefri denne uken, og neste uke blir viktig for meg med testing av nytt utstyr, sier Suzann til sin egen hjemmeside.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett