*Nettavisen* Sport.

Svanen flyr også i Göteborg

Foto: hesteguiden.com

Åke Svanstedt får også tillit under kveldens V65-løp fra Åby og det kan bli en ny festaften for Kung Åke.

29.11.12 16:32

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Bergen: Svein Ove Wassberg er vår mann
Lunsjtrav Bjerke: En kanonspennende banker
V4 Åby: Ingen stopper denne mannen
Oddstips: Suksess for Tora direkte

Både banker og vårt herlige drag (3.valget) Pay Back Chip innfridde på Axevalle under V4-løpene i dag og det mellomste forslaget på 360 kroner ga pene 1860 kroner tilbake.

Vi starter med V4 fra Axevalla denne torsdagen og fortsetter med lunsjtrav på Bjerke (der vi har en høyinteressant banker). Til kvelds er det V65 fra Åby og dobbel V5 fra Bergen og de spillemessige utfordringene står i kø. Men det er jo bare morsomt.

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Åby travbane byr på riktig fine løp i V65-spillet denne torsdagen, der spesielt V65-6 skiller seg ut som en sportslig godbit. Elitehester som Neo Holmsminde, Local Conch og Copper Beech er alle på farten der. Vi byr som vanlig på Åke Svanstedt som en av våre bankerkusker torsdag, men også en formsterk danske.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Treårige 9 Verymuchlikeakiss står med tre seire på kun fem starter i karrieren og etter at åke Svanstedt har kjørt skoløs har vallaken hevet seg betydelig. Åke Svanstedts hester tåler som kjent hardkjør bedre enn de fleste, og vi tror ikke det er noe minus at hesten har bakspor i kveld. Det lukter hard kjøring om teten i dette løpet og med kun ni hester til start og strålende rygger fra start, ser dette veldig bra ut. Vi bankerspiller i V65-2 uten særlig bekymring. Svanstedt blir hardt betrodd i alle de fem V65-løpene han kjører i kveld, men vi tror Vernymuchlikeakiss er den beste vinnersjansen.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

En pioner fra Preben
Danskfødte 2 Pioneer F.H. innfridde som vår banker på Axevalla 30.oktober og fulgte opp med en flott andreplass sist på Halmstad etter et passivt løp underveis. Rutinerte Preben Kjærsgaard har en riktig fin S.J.'s Photo-vallak her og ni ganger i år har hesten vært blant de første. Motstanden er ikke skremmende og veien til tet ligger åpen herfra. Normalt får Kjærsgaard også dempe farten underveis og da skal konkurrentene flytte beina fort i sluttfasen for å rå på ham. Flott startspor, dokumentert form og god kusk og også vår banker nummer to denne torsdagen er dansk. Vi bankerspiller 2 Pioneer F.H. i V65-3.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Fredrik sin gullgutt
Fredrik Persson presenterer vinnere på løpende bånd fra sin meget kvalitetsfylte stall i Halmstad og spesielt unghestene ser strålende ut. "Gamlingen" 9 Chimall T.T. har vært en hedershest hos Persson i hele karrieren og hadde ikke skadene satt ham tilbake så mange ganger hadde det stått mer enn 2,3 millioner på konto. I dette eliteløpet lukter det tempo og Chimall T.T. har alltid hatt sin styrker i sluttfasen. Chimall T.T. skal med på både V65-kupongene og DD-kupongene torsdag og blir neppe mer enn tredje/fjerdevalg i spillet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.