Gå til sidens hovedinnhold

Svanstedt dominerer igjen

Åke Svanstedt har et lass av vinnerhester og styrer en av våre bankere i Halmstad mandag. Sjekk våre V65-tips.

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Leangen: Stensen er best i Trondheim

Lunsjtrav Klosterskogen: Vi gambler på Hop

Oddstips: Vi tror ikke på Henke

Mandag er det lunsjtrav på Klosterskogen, en fantastisk spennende dobbel V5 på Leangen og en minst like interessant V65-omgang fra Halmstad. I Halmstad byr vi på to bankere og som vanlig er Åke Svanstedt hardt betrodd der han starter med sine solide stallhester.

7 Love N`Hate har Åke Svanstedt utviklet noe enormt etter han fikk henne over fra USA og vi kan ikke se hvordan Muscles Yankee-datteren skal tape dette løpet for hun er strøket inn et spor og spinner normalt til tet. Fra den posisjonen blir det neppe noe tempo i løpet og hun jogger dette løpet hjem. Banker.
Vår rangering V65-2: A: 7 B: 9 C: 1-2-3-6 D: 8-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Tar turen fra Frankrike
I den første V65-avdelingen byr vi også på en banker. 2 Crys Dream har trengt litt tid på seg etter hun kom til Sverige, men de siste løpene har vært positive. Crys Dream var en av de beste hoppene som treåring i USA, men skuffet en del etter hun ble kjøpt oer til Europa. Nå virker det som hun har akklimatisert seg og spensten er tilbake. Vært meget positiv i sine to siste starter og spesielt sist spurtet hun meget bra. Hun har vunnet sportrekningen denne gangen og Dominik Locqueneux tar neppe den lange turen fra Frankrike for å kjøre om andreplassen. Det er først og fremst 7 Oyster Kronos i mot vår første banker for dagen, men vi har lenge ventet på Crys Dream og i kveld vinner hun.
Vår rangering V65-1: A: 2 B: 7 C: 4-3-9 D: 1-5-8-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-3
3 Unite D`Habern er en av de bedre fireårshoppene i Sverige og hun er rask fra start så klarer hun å komme seg foran så er det en fin vinnersjanse får Åke Lindblom som neppe tar turen til Halmstad uten ambisjoner.

1 Only Kronos har bedre form enn raden for hun har gjort mye grovarbeid selv i løpene, men hun står i fare for å bli overflydd, men med kun åtte hester i feltet så klarer nok Kolgjini å finne en luke. 9 Red Red Red har fått noen løp i kroppen etter at hun ble syk i fjor. Nå virker det som hun er bedre enn noengang og sist var hun meget fin. Vet Fredrik Persson har siktet på dette løpet så hun skal regnes på gardering selv om det skal klaffe. 5 Caddie Geisha var en av de bedre i under fjoråret og har fått et løp i kroppen etter vintertrening, men hun har vært små syk siden den starten. Trenger normalt flere løp i kroppen, men på kapasitet skal hun regnes.
Vår rangering V65-3: A: 3 B: 1-9-5 C: 8-6 D: 7-4

V65-4
6 Pablo H. er en meget fin Danske som Johnny Taker får prøve seg bak og denne fem åringen til John Friis holder bra klasse så fra et perfekt springspor over sprint distanse er han et klart første valg for oss. 9 Gambrinus Degato har bedre form enn raden, det har liksom ikke klaffet helt for Alf Palema sønnen som står litt sjanseartet til. Løser det seg underveis er han aktuell der fremme. 14 Harpos Rockland sliter til tider med aksjonen, men kapasiteten er meget stor så fungerer han slik han skal kjemper han i toppen selv fra tillegg over sprint distanse.

8 Attitude Pellini har toppform i kroppen, men fra dette sporet blir det hele sjanseartet. Løser det seg er han seiersaktuell. 3 Nouvelle Oscar er urutinert selv om han er åtte år gammel, men dette er en fin traver som både er rask og sterk. Kommer han seg fint i gang fra start ender han i toppen. Et åpent løp om ikke Pablo H viser seg fra sin beste side. Vår rangering V65-4: A: 6 B: 9-14-8-3 C: 5-1-7-10-11 D:12-2-4-15-13

V65-5/DD-1
7 Olympic Kronos er den beste hesten, men han er ennå litt valpete av seg Viking Kronos-sønnen til Kolgjini for det er ikke alltid han fokuserer på å springe i trav. Sist på Solvalla gjorde han en fryktelig sterk prestasjon da han tapte knepent på en sterk tid. Vi tror Olympic Kronos bare vokser med oppgavene og dette løpet vinner han bare galoppen unngås.

3 Chat Chip en av de bedre fireårshoppene i Sverige og Fredrik Persson er forsiktig optimist på forhånd. Han har Stochampionatet i hodet, men hun trengte løp i kroppen så derav han drar henne ut mot hingstene. Bør krysses. 1 Allaballakaitoz utvikler seg fint hele tiden og er meget rask fra start så Svanstedt tar teten om han ønsker. Interessant om han velger å kjøre foran, men kommer Kolgjini tidlig slipper han normalt tet for han vet muligheten kommer tilslutt. Interessant kryss.

5 Poppy Hills har imponert etter at han kom til John/Morten Friis for dette var ikke mer en enn middelmådig fireåring her hjemme i Norge. Nå virker Credit Winner-sønnen mye finere og han skal regnes på gardering selv om undertegnede blir litt overrasket om han slår disse hestene på en normal dag.
Vår rangering V65-5/DD-1: A: 7 B: 3-1 C: 5-2 D: 6-4-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-6/DD-2
1 Chimall T.T. er hesten sammen med Violas Silas Fredrik Persson ble kjent for og denne gamle krigeren gjør alltid sitt beste og han har vunnet 23 av 49 løp i karrieren og det er sterke tall for Victory Abroad-vallaken. Er rask fra start, men ikke alltid han løser bra når han har spor ett bak bilen så det er litt sjanseartet om han klarer holde tet. På utsiden er det normalt kun Finders Keepers som er rask nok til å hente en lengde på ham hvis det blir kjøring. Vi tror Chimall T.T holder sporet og da skal det være en meget fin vinnersjanse for hesten har vinnerform i kroppen.

9 Politiken er en fryktelig god hest som alltid gjør toppløp. Helt perfekte forutsetninger for hans del med bakspor og bare det klaffer litt i siste runden er topphesten til Morten/John Friis en het seierskandidat. 6 Finders Keepers er en hedershest som har funnet et lite gir til hos Veijo Heiskanen der han har gjort noen solide innsatser den siste tiden og skulle han komme seg foran fra start så er han best i tet selv om han hadde hatt fordel av sprintdistanse.

11 Infatti November så lysende ut i oppvarmingen på Charlottenlund og i selve løpet var han den som spurtet klart fortest ned oppløpet så Viking Kronos-sønnen skal regnes tidlig for med løp i kroppen og slik han så ut for dagen sist har han en fin vinnermulighet. 12 Classic Son har ikke innfridd de forventningene som har vært til hesten, men han gikk fint ned oppløpet sist så han er litt på gang, men fra dette sporet må det uansett klaffe mye i et åpent elite løp.
Vår rangering V65-6/DD-2: A: 1 B: 9-6-11-12 C: 7-3-10-2-4 D: 5-8