Gå til sidens hovedinnhold

Svart kveld for Ronny

Først fikk Ronny Johnsen ballen mellom beina da Tottenham utlignet. To minutter senere ble han rundlurt av Robbie Keane da hjemmelaget scoret seiersmålet, og etterpå vanket det kjeft fra sjefen.

TOTTENHAM – ASTON VILLA 2-1: Det ble en merkelig kamp for den norske landslagsstopperen. I 78 minutter hadde han og makker Olof Mellberg full kontroll på de spede forsøkene fra Tottenham, og de fleste trodde Villa skulle surfe inn en 1-0-seier.

Ble lurt
Men så skjedde ikke. Venstreback Rohan Ricketts snek seg opp på kanten i Villas straffefelt, og slo et lavt, hardt innlegg. Det passerte mellom beina på Ronny Johnsen og fortsatte inn i nettet borte ved Thomas Sørensens lengste stolpe.

Og som om ikke det var nok: Bare to minutter senere ble Johnsen vendt bort av Robbie Keane inne i feltet, og den irske landslagsspissen satt ballen iskaldt i mål bak Sørensen. Det fikk Villa-manager David O’Leary til å se rødt.

- Vi ga bort tre poeng i dag. Forsvarsspillet på Tottenhams andre mål var ikke bra. Når Keane får tid og rom på den måten, blir vi straffet, sa O'Leary.

Det hjalp lite for Villa at svenske Marcus Allbäck tidligere i kampen hadde gitt laget ledelsen 1-0 på en fin heading. Klubben klarte heller ikke denne gang å vinne på bortebane, noe de ennå ikke har lykkes med denne sesongen. Dermed ligger klubben for øyeblikket under nedrykksstreken med usle 11 poeng.

Tottenham - Aston Villa 2-1
66. min: 0-1 Marcus Allbäck
78. min: 1-1 Rohan Ricketts
80. min: 2-1 Robbie Keane

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg