*Nettavisen* Sport.

Svarte skeptikerne

Foto: Afp/Scanpix

Sulley Muntari scoret i Milan-debuten.

19.02.12 18:06

Med søndagens 3-1-seier over tabelljumbo Cesena på bortebane, er Milan tilbake på tabelltoppen i italienske Serie A. Ett poeng skiller ned til Juventus, som har én kamp mindre spilt.

Serie A-spenningen lever dermed videre i den 24. serierunden.

Debutanten scoret
Juventus vant lørdag 3-1 over Catania og satte med det press på Milan.

Men de rødsvarte er i god driv om dagen. Den siste uken har klubben vunnet toppkampen mot Udinese, knust Arsenal 4-0 i mesterligaen, og i trepoengeren mot Cesena søndag markerte Sulley Muntari sin debut med scoring.

Milan-fansen var i utgangspunktet skeptiske til Muntari, som i januar ble hentet fra Inter, hvor han ikke har imponert.

Etter en liten halvtime mot Cesena beviste imidlertid Muntari at han kan bli viktig i jakten på seriegull. Ghaneseren ga gjestene ledelsen, etter at den tidligere Milan-keeperen Francesco Antonioli rotet det til på et frispark fra Thiago Silva.

Emanuelsons første Milan-mål
Bare minutter senere banket Urby Emanuelson inn 2-0. Også han scoret sitt første mål for Milan.

Brasilianske Robinho økte til 3-0, før Daniel Pudil puttet et trøstemål for Cesena, som ligger sist på tabellen med sju poeng opp til streken.

Tre poeng til Roma
Fabio Borinis scoring sørget for at Roma slo Parma 1-0 søndag. Cyril Thereau ble matchvinner da Chievo tok en viktig seier borte mot Genoa, i en kamp preget av åtte gule kort. Nestjumbo Novara klarte 0-0 hjemme mot Atalanta, mens Lecce øyner håp om ny kontrakt etter 4-1 hjemme mot Siena.

Palermo, Lazio, Udinese og Cagliari spillere senere i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.