*Nettavisen* Sport.

Svein Graff slutter i NFF

GIR SEG: Svein Graff skifter beite etter flere år i NFF. Foto: Mariam Butt (NTB scanpix)

43-åringen forlater stillingen som kommunikasjonsdirektør i Norges Fotballforbund og starter sitt eget selskap. Han fortsetter likevel som landslagets pressesjef.

14.03.19 11:09

I en pressemelding bekrefter den profilerte mediesjefen at han nå ønsker å utvikle sitt eget selskap, Graff Media.

- Det var planen for to år siden da generalsekretæren tilbød meg en nyopprettet stilling i NFF. Jeg har hatt den mest spennende kommunikasjonsjobben i norsk idrett, og jobbet med gode og dyktige kolleger ledet av en generalsekretær med stor vilje til å satse på kommunikasjon. Nå ønsker jeg å stå litt friere og jeg mener timingen er god, sier Graff i en pressemelding.

Generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF sier han har vært klar over at Graff ønsket å realisere planene om egen virksomhet.

- Derfor er det ikke overraskende at han nå tar det steget. Uansett er det trist å miste en god og dyktig kollega. Samtidig har jeg stor respekt for hans valg. Jeg er takknemlig for at Svein sa ja til å bli med videre i NFF i 2017 for å ta tak i våre mange kommunikasjonsfaglige utfordringer og ikke minst bygge en kultur og en strategi for dette fagområdet. To år etter har vi tatt betydelige steg, og jeg takker Svein for utsøkt arbeid, sier Bjerketvedt i pressemeldingen.

Graff Media AS har inngått en rammeavtale med NFF. Han fortsetter derfor som medieansvarlig for herrelandslaget.

Det er ikke kjent hvem som overtar ansvaret som kommunikasjonsdirektør i fotballforbundet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag