Svein Ove fortsatt best i Bergen

Foto: Hesteguiden.com

En kraftig forbedret Selenason får tillit som vår V65-banker i Bergen torsdag.

28.02.13 14:09

Sportspills meny torsdag
Tippeligatipset: Nettavisen lanserer Hønefoss på jumboplassen
Lunsjtrav Drammen: Det lukter gull!
Oddstips torsdag: Kniven på strupen for Brynäs

Vi er kommet til torsdag og Norsk Rikstoto fortsetter sitt prøveprosjekt med V65 på alle hverdager i Norge. Men før Bergen travpark overtar showet torsdag kveld, er det lunsjtrav både i Sverige og Norge denne torsdagen. i Sverige er det Gävle som er vertskap for V4-kjøringen, mens det er Drammen travbane som er vertskap for lunsjtravet her hjemme.

Innleveringsfrister Bergen travpark
V65 kl 19.00
V5 kl 20.05
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Bergen travpark er altså vertskap for torsdagens V65-kjøring her hjemme og det er flotte spilleløp den dyktige sportssjefen Jan Inge Ringen har skrapt sammen i Bergen. Bankerkandidatene glimrer med sitt fravær, og da er det som alltid lurt å støtte seg til de dominerende kuskene.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Svein Ove Wassberg har allerede vunnet 13 løp i 2013 og er en av de aller best påleste kuskene i Norge. Med nykommeren 3 Selenason viste han finishkjøring av ypperste merke på Bergen travpark 31. januar. Det så helt grønt ut for lederhesten Espeset Balder 100 meter fra mål og Selenason så ut til å ggå mot andreplass. Men Svein Ove været at Espeset Balder var i ferd med å legge av og gynget det han var kar om bak Selenason og lyktes med å hente denne igjen og selv om det ble dødt løp, synes vi Selenason gjorde et flott løp. Med det løpet i kroppen og fra helt perfekte betingelser på strek torsdag, ligger det meste til rette for at Selenason legger på til to strake seire. Det står noen brukbare hester på 40 meter tillegg, men er Selenason som i debuten på Travparken, så taper ikke vallaken dette løpet og Selenason blir vår V65-banker torsdag.
Rangering V65-3: A: 3 B: 12-4-7 C: 1-6-10-11-9-2-8-5

HTML EMBED

V65-1 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Skal det endelig være dags for den tidligere vinnerhesten 1 Montana F.H. denne torsdagen. Niåringen har faktisk vunnet 26 løp i sin karriere, men har ikke vunnet siden 15. mars i fjor nå og gått 23 løp siden forrige seiersløp. Det beror mest på at han møtt noen hester som har vært bedre hver gang, men torsdag er det ingen kanoner med. Fra førstespor bak bilen, er det bra muligheter for tet her og selv om hesten kanskje er enda bedre med ryggløp, skal dette være en fin vinnersjanse.

2 Highfive Kemp har vært en plussvariant siden denne kom til Odd Storetvedts stall og tåler fortsatt å gjøre litt selv. Fin oppgave her. 7 Gliding Myth har ikke imponert i sine to første løp for Pål Buer, men trengte kanskje de to løpene. Kan bli et lureløp dette ogg kanskje må Gliding Myth gjøre grovjobben selv. Outsideren.

6 New Cowboyland står også litt sjanseartet til, men kan vinne på en god dag. Det kan også variable 4 Santiago som holder sin brukbare form. Fem hester gjør garantert opp i et svakt eliteløp i V65-1.
Rangering V65-1: A: 1 B: 2-7-6-4 C: 5 D: 3

V65-2 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart. Hoppeløp.
13 kaldblodshopper over fire distanser her og mye rart på farten. 13 Sylv Spika har funnet formen igjen og prestert to flotte løp nå. Kunne aldri helt utfordre Trineline i et V75-løp på Bergen travpark i sin siste start, men har tross 60 meter tillegg en flott oppgave torsdag og skal ses med fin vinnersjanse.

2 Rapptina var hardt betrodd i et annet V75-løp på Bergen travpark den samme lørdagen, men surnet fra dødens og skuffet mye den dagen. Her skal det være bra muligheter for tetkjenning tidlig og Rapptina kan holde unna for Sylv Spika. Fra 40 meter tillegg ser det ut som en grei oppgave for 10 Lomepia, og det samme gjelder for 60-meters hesten 12 Bjørøy Tulla.

Helt ute på kanten kan muligens 8 Todina og 3 Frøken Fakse være aktuelle, men felles for disse damene er at de mangler det lille ekstra i øyeblikket.
Rangering V65-2: A: 13 B: 2-10-12 C: 8-3-7-4-11-9-6-1-5

HTML EMBED

V65-5/V5-1 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Tre hester skiller seg klart ut i dette kaldblodsløpet og selv om det muligens var varsel om formsvikt sist, så setter vi bjørnen fra Norheimsund, 8 Vertigo Bjørn, først her. Han har slått bedre hester enn dette i vinter og feilfritt er det påny topp vinnersjanse.

10 Gilborken tjener på at det er et lite felt og Øystese-hesten (nabobygda til Norheimsund), kommer til å få gratis kontakt her. Kunne ikke helt gjøre seg gjeldende i V75 sist som forholdvis hardt betrodd, men hadde en tøff oppgave da og var bra i seiersløpet tredje sist. Den siste vi kan se med vinnersjanse her er 9 Vertigo Prins som utviklet seg strålende gjennom fjoråret. Tåler offensive opplegg og er formen på plass etter litt pause, kan han absolutt vinne dette.
Rangering V65-5/V5-1: A: 8 B: 10-9 C: 4-7-3-2-5 D: 1-6

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Skulle 4 Phone nå teten her er trolig løpet kjørt. Vi varslet for hesten nest sist og det var ikke langt fra at Phone tok ned storfavoritten Preston da. Lurte oss litt sist ved å storme til tet fra åttendespor bak bilen og så riktig fin ut nedover oppløpet. Phone har imidlertid vært ujevn tidligere og underprestert når man trodde formen var på plass.

Som et ellevtevalg og en 56-oddser var det tet og slutt for 5 F.P. Asset i debuten for Ove Wassberg på Bergen travpark i et V75-løp for snaue to uker siden. Det var overraskende all den tid F.P. Asset ikke har vist den store stridsmoralen østpå. Kan kanskje overfly Phone her og sprint er yndlingsdistansen. 12 I.D. Gann Gill holdt farten veldig fint mot mål i et steintøft V75-løp for to uker siden. Men spor tolv på sprint er uansett sjanseartet.

11 Shocking Gidde måtte åpne for hardt som vår V5-banker sist torsdag og selv om han kanskje burde holdt unna for lederryggens Olivia Sund, gir vi vallaken godkjent. Her blir det løp i rygger og Shocking Gidde er effektiv på en speed. 3 Dobb Nalan holder kanonform og er sammen med 2 Perfect Globe (skuffet litt på slutten), 7 Magic Me (trakk seg mye sist), 10 Olivia Sund (får ikke lederrygg nå) og 9 Yankee's Wish (absolutt toppform på denne) aktuelle på videre gardering.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 4 B: 5-12-11 C: 3-2-7-10-9 D: 8-1-6

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
15 hester til start her og langt mellom stjernene. 8 Oeuvre D'Art er ikke lett å bli klok på. Det er opp og ned i prestasjonene og sist var det ikke mer enn godkjent. Her er dog motstanden så svak at Ove Wassberg og Oeuvre D'Art må ha en fin vinnersjanse.

9 Steamer var nesten sensasjonelt god i seiersløpet sist, men heller ikke Steamer er stabil. Må uansett settes tidlig på prestasjonen sist. 15 Cash Point er kanskje beste hesten, men bakspor på tillegg og Rolf Tvedt som kusk er sjanseartet. 12 B.B.S. Bigbeauty går også full vei nå og springspor på tillegg kan bety pangstart her.

Strekhestene er ikke blant de tøffeste her, og trolig er 3 Leyton U. og 4 Sky Strong de mest aktuelle vinnerkandidater derfra.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 8 B: 9-15-12-3-4 C: 7-11-1-5-13-10-2-6 D: 14

V5-4 - Varmblodshester. 1600 meter autostart. Monteløp.
Kristine Kvasnes hadde allerede vunnet fire løp per 13. januar i år, men etterpå har det vært seierstørke. Den seierstørken er trolig over torsdag og 10 Sioux D'Aunou må ha en topp vinnersjanse i dette monteløpet. Vallaken var ihvertfall overlegen i montedebuten på Bergen travpark 3. januar i år og møter klart billigere motstand denne torsdagen. Hesten har bekreftet form i travløp etter det løpet og Kristine er uten tvil den beste rytteren i dette løpet. Vi bankerspiller i V5-spillet som er meget interessant denne torsdagen.
Rangering V5-4: A: 10 B: 6-9 C: 4-1-8-7-2-5-3

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Vi hadde veldig god tro på 3 Charme på Forus i sin siste start og syns hoppa leverte et toppløp fra dødens. Gjorde også et tiltalende inntrykk i Travparkdebuten nest sist og sammen med Svein Ove Wassberg skal hoppa ha en topp vinnersjanse i V5-5.

En fin type er også 5 Shocking You. Har kun gjort to løp i karrieren, men vært på trippelen i begge de løpene og kan utmerket vinne dette. 7 Inchgower Level var solid i to strake seiersløp, men skuffet en del sist på Forus. Kom aldri inn i det løpet og med løp i kroppen er nok Buer-traveren forbedret her. 2 Grey Sunshine har galoppert mye i Sverige, men Ove Wassberg er optimistisk foran Norgesdebuten og da skal hoppa på bongen her.

4 Lookalike er slett ikke verst og med feilfri avgang kan femåringen være en fidus her. 11 Volontaire Vici L.L. gjorde et fint løp fra dødens sist og er under utvikling. 8 Restless Diva og 9 Tartarious er aktuelle på videre gardering i et fint spilleløp.
Rangering V5-5: A: 3 B: 5-7-2-4-11 C: 8-9-12-1-6 D: 13-10

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag