*Nettavisen* Sport.

Svein Ove i outsiderrollen

Svein Ove Wassberg er ikke redd for å si ifra om sine vinnersjanser, men denne torsdagen ser det usedvanlig magert ut med tanke på seier ifølge den dyktige stallgutten.

08.03.07 16:14

Her finner du Nettavisens V5-tips til Bergen.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Klosterskogen.

Pappa Ove kjører derimot kveldens banker Neven Monochrome.

- 1 Neven Monochrome (3. løp/V5-2) har vært skjev på oppløpet hver gang, men det kommer av at han ser på starterne på innerbanen og lar seg skremme. Han er urutinert enda og slike nykker vil forsvinne etter hvert. I fin virker han veldig fin og vi kjørte startrtvognprøve med ham mandag. Da løste han veldig fint, men jeg vet ikke om han kan forsvare sporet. Det er det eneste som kan felle ham, at han blir sittende fast uten åpning. Ellers tror jeg han vinner igjen, forteller Svein Ove på vegne av stallhesten 1 Neven Monochrome.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Stall Wassberg har tolv starthester i Bergen torsdag, men flere står tøffere til med hensyn til spor og motstand. Slik vurderer Svein Ove stallens muligheter til tross for få klare vinnersjanser.

- 1. løp: 5 Gann Rigel gjorde et hyggelig løp sist og kan kjempe om en trippelplass med tilsvarende innsats. Men, han er urutinert og kan galoppere.

6 Vermøyperla har jeg har aldri vært borti før, men ut fra raden å bedømme, er det en premie som gjelder.

2. løp/V5-1: 4 Gileld sto på bra fra dødens sist, selv om han måtte innom galoppen på oppløpet. Dette er et åpent løp og han kan blande seg i seiersstriden hvis han holder seg på beina. 13 Vesteld, som jeg skal kjøre, står mye verre til nå enn sist. Det ser vanskelig ut å hente to tillegg selv om han grunnlagsmessig står fint inne i løpet. Det ser mest realistisk ut med en trippelplassering som maks.

3. løp; 1 Neven Monochromo vinner dette løpet uten tull. 5 Tons Of Gold har gått fine løp for oss hele tiden, men holder ikke samme klasse som favoritten. Vi kjemper om plasser bak ham. 9 Newmarket Boy feilet sist, men er en brukbar hest som er stadig henter seg fine premier. Det er det som teller nå også.

4. løp: 1 Oppegards Pilen holder veldig fin form og gikk et veldig godt løp i tredje spor på Forus sist. Fra et perfekt smygspor, skal han ha en fin trippelsjanse igjen. Kan vinne med full klaff, men jeg vet ikke helt hvor stor vinnertype han er. 4 Holen Kvikk er nok min beste sjanse for dagen, men han kan feile og er ikke helt pålitelig. Formen er bra og han har et perfekt løp grunnlagsmessig, så vi kjemper i toppen uten for mye feilskjær.

5. løp: 4 Silvana Landerye holder flott form, men har fått høyere grunnlag og møter bedre hester etterhvert. Hun er dessuten ingen stor vinnerhest, så en trippelplassering er mest realistisk. 5 Princess Dust kommer ut etter pause og trenger løp i kroppen. Det er premie som gjelder. 9 Strong Little Viking galopperte sist da Ove skulle trekke noen snorer. Han er ømfintlig for slike ting og lar seg lett forstyrre. Formen er på topp og sporet ble perfekt for hans del. Han tåler dessuten å gjøre litt selv. Han er den beste av våre tre og kjemper om seieren.

6. løp: 7 Drageblæsen er sterk og holder veldig fin form. Selv om selskapet er skjerpet, tåler han litt jobbing selv. Han er mest stabil av våre og har best vinnersjanse. 8 Tekno Kongen gikk veldig fint til mål sist og avsluttet fort. Sporet er ikke avgjørende for hans del, og med litt klaff kan han kjempe om en plass på trippelen. 10 Steine Lindi er jevn og sikker, men hun har vist lite vinnervilje. Hun går imidlertid alltid bra til mål og ender ofte på trippelen. Jeg har ikke noe tro på noe annet nå heller, men hun er et godt trippelbud.

7. løp: Her er seieren bortbestilt til 7 Feseth Lynet, så det er øvrige trippelplasseringer for oss å kjøre om. 4 Maigli må møte eliten hver gang og da hjelper det ikke at formen er veldig fin. Hun er nok en gang trippelaktuell. Det samme gjelder for 5 Syrdals Troll. han kommer til å sitte tidlig i tet, rask som han er fra start. Han har en tendens til å bli litt stri, så jeg vet ikke om han slipper eller ikke. Uansett blir han nok for veik mot favoritten.

Kilde: rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.