Gå til sidens hovedinnhold

Svein Ove vurderer V5-sjansene

Svein Ove Wassberg har flere interessante V5-oppsitt i kveld. Her kan du lese hans vurderinger.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Bergen.

- Jeg kjørte 3 Aramis T.K. (4. løp/V5-3) sist og han gjordet et meget sterkt løp til sølv bak Italiano, men foran Neven Monochrome. I dag møter han ingen av det kaliberet og fra et fint spor stikker han trolig til tet og blir der til mål har passert. Det er en av dagens heteste bankertips!

Beste mulighet
Min beste mulighet er 2 Torpa Emil (5. løp/V5-4) som er i veldig fin form om dagen. Nest sist vant han enkelt fra dødens på ny rekord, mens sist så jeg at han gjorde et godt løp til tross for at han tapte for Rau Jo i siste steget. Han er god fra start og bør få teten greit her, da blir han ikke lett å slå. Jeg mener å ha den beste hesten i feltet for de som velger å gardere, vil jeg advare litt for Alva Bausa som jeg har blitt imponert av de siste løpene, vurderer Svein Ove.

Stallens vinnersjanse i V5-innledningen er en nyimportert danske.
- Vi har hatt 7 Lukas Game (2. løp/V5-1) i bare et par uker enda, men han har gjort et godt inntrykk i trening og også gått et fint hurtigarbeid. Han er rask ut og kan fort være tethest etter få meter. Spillerne bør være obs! på denne hesten allerede i kveld, for jeg blir ikke overrasket om han vinner. 4 Indian Memory har jeg kjørt et jobb med, men han imponerte ikke og var tung i kroppen. Han trenger mer tid før han er noe for spillerne, kommenterer Wassberg Jr.

-Seieren er rett rundt hjørnet
Det ser ut som 11 Myrprins (3. løp/V5-2) samler på tredjeplasser, men snart vanker det en fortjent seier, tror Svein Ove som får sjansen denne gang.
- Myrprins feilet fra seg seieren nest sist og har gått veldig fine løp den siste tiden. En seier er rett rundt hjørnet og jeg hadde ikke turt å utelate ham på bongen.
4 Skøien Pjokken er ikke så mye dårligere selv om han ikke har gått fortere enn 32.3. Det er en hest i utvikling og han er aktuell igjen. Autostart er jeg usikker på hvordan han takler, men han virker kald og fornuftig på stallen. Myrprins og Skøien Pjokken skal vurderes likt, kommenterer den gulkledde seierssankeren.

- Sporet avgjorde
Dagens banker er nevnt, men Svein Ove synes at 4 Marseille Ås (4. løp7V5-3) skal regnes som en solid trippelkandidat.

-Sporene er avgjørende for hvem av våre som skulle vurderes først. Marseille Ås vant sist og holder veldig solid form, men hun har vunnet løpene sine fra tet. I kveld tar hun aldri en lengde på Aramis T.K. og må gå bakfra. Hun går gode løp bakfra også, men da er det først og fremst øvrige trippelplasser som gjelder. Jeg kjører 7 Shocking Linda og det gjør jeg siden hun er ganske spesiell å kjøre. Hun er nok ikke aktuell for noen topplassering enda, da hun går mest på det jevne, men det er en hest med kapasitet som kan bli bra etter hvert, uttaler Svein Ove.

3 Waterhead Girl (6. løp/V5-5) er ikke i så verst form, men ikke like enkel å kjøre feilfritt med.
- Hun er ganske usikker fra start og skulle gjerne sett at distansen var en halv runde lengre. Formen er slett ikke verst, men det er først og fremst en trippelplass som er målet, kommenterer norges mestvinnende stallmann.

Kilde: rikstoto.no

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin
Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai