RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/ Tor Erik Schrøder

Sveinung Hovstad ferdig i Start

Sist oppdatert:
Sveinung Hovstad har sagt opp som daglig leder i fotballklubben Start. Han fratrer stillingen i midten av mai.

Start er i sluttfasen av en omfattende kostnadskuttprosess. Hovstad har tidligere gjort det klart overfor styret at han ønsker å fratre når prosessen er gjennomført, skriver 1. divisjonsklubben på sitt nettsted.

- Dette er mitt valg. Starts kostnader må ned, og en langt mindre stab gjør at arbeidsoppgaver og stillingsinstrukser må endres. Dersom jeg hadde ønsket å fortsette, hadde andre i administrasjonen blitt berørt. Det var riktig tidspunkt for meg å ta stilling til om jeg ville fortsette langsiktig i en slik jobb, sier Hovstad.

Hovstad har vært daglig leder i Start i nesten to og et halvt år. Styreleder Magne Kristiansen i Start Toppfotball overtar stillingen inntil videre.

- Sveinung har gjort en fenomenal jobb for Start gjennom en veldig vanskelig periode. Styret ønsket at han skulle fortsette, men vi respekterer valget hans, sier Kristiansen.

- Valget er basert på en privat totalvurdering av jobb- og livssituasjon. Jeg ønsker å gjøre andre oppgaver i tiden som kommer, sier Hovstad. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere