RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svennis får på pukkelen

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson får så ørene flagrer av sin kollega i Tyrkia, Haluk Ulusoy, for uttalelsene om at fansen risikerer livet ved å reise til EM-kvaliken i Tyrkia.

Den engelske landslagssjefen blir kritisert av det tyrkiske forbundet for å advare supporterne mot å dra på grunn av den dårlige sikkerheten rundt kampen i Istanbul 11. oktober. For tre år siden ble to Leeds-supportere drept i forbindelse med en semifinalekamp i UEFA-cupen mellom Galatasaray og Leeds i Istanbul.

Ulusoy mener at de engelske supporterne er de verste bråkmakerne og henviser til Heysel-tragedien i 1985, der 39 Juventus-fans døde etter tilskuerbråk i kampen mot Liverpool.

- Jeg tror Eriksson har glemt Heysel-tragedien. Selvfølgelig vil han ikke ha engelske fans der fordi han ikke vil at de skal se England tape, sier han til The Sun. Og legger til:

- Uansett vil han få sparken fordi han ikke har noen troverdighet igjen. Det eneste laget han vil kunne trene, er landslaget til Patagonia.

Det tyrkiske fotballforbundet har satt sinnene i kok hos sitt engelske motstykke ved å hevde de kommer til å selge billetter til engelske supportere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere