RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svennis henter Schmeichel

Foto: Esteban Felix (AP/Scanpix)
Svensken har startet shoppingen i Notts County.

I 2007 var de begge i Manchester City, og nå gjenforenes svenske Sven Göran Eriksson og danske Kasper Schmeichel i fjerdedivisjonsklubben Notts County.

Den 22 år gamle keeperen blir dermed Erikssons første store signering, etter at han overtok jobben som sportsdirektør i Englands eldste fotballklubb.

Hvor mye Notts County må ut med for å sikre seg keeperen, er ikke kjent, men det spekuleres i at det dreier seg om et sjusifret antall pund.

Om dette stemmer betyr det at Schmeichel blir klubbens dyreste spiller gjennom tidene.

Ifølge County-manager Ian McParland skal dansken så absolutt være verdt pengene.

- Det er selvfølgelig en strålende signering for klubben. Han er en spiller som allerede holder høyt nivå, men samtidig har han stort forbedringspotensial, sier han til This Is Notts County.

Kasper Schmeichel er sønn av keeperlegenden Peter Schmeichel.

Faren hadde en lang karriere på fotballbanen, men huskes kanskje best for tiden i Manchester United. McParland håper at sønnen nå kan bli et like stort idol.

- Forhåpentligvis så blir han her lenge, og blir en publikumsfavoritt som hjelper oss å vinne ligaen, sier manageren om sin nye dankse sisteskanse.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere