Gå til sidens hovedinnhold

Svennis i hemmelig Chelsea-møte

Fotball-England er i sjokk etter at tabloiden The Sun lørdag kunne avsløre at landslagssjef Sven Göran Eriksson har vært i hemmelige forhandlinger med Chelsea.

Avisen trykker i lørdagens utgave flere bilder av svensken på vei inn og ut av Chelsea-direktør Peter Kenyons leilighet i London torsdag denne uken. Eriksson skal ha blitt forelagt et kontraktstilbud under det to timer lange møtet.

Ranieri ferdig
Det har i lengre tid versert heftige spekulasjoner om at Eriksson kommer til å overta ansvaret etter Claudio Ranieri på Stamford Bridge straks sommerens EM-sluttspill i Portugal er unnagjort.

Tidligere denne uken ble det kjent at Chelseas italienske manager allerede har informert klubbens spillere om at han forventer å få sparken etter sesongen. Sven Göran Eriksson har imidlertid hele tiden avvist at han er på vei til Chelsea. Tvert imot har han ved gjentatte anledninger påstått at han trolig vil fullføre avtalen med det engelske fotballforbundet, som løper frem til VM i Tyskland i 2006.

Millionavtale
Dagens oppslag i The Sun tyder på noe helt annet. Avisen skriver at møtet med Keynton ikke var det første i år. Slikt går ikke upåaktet hen i England, bare to og en halv måned før EM sparkes i gang. Det stilles spørsmål om hvorvidt Eriksson er motivert nok til å lede David Beckham & Co. gjennom sluttspillet.

Avisens sportskommentator tar i sin spalte til orde for å sparke den tidligere Lazio-treneren med øyeblikkelig virkning. Avisen hevder videre at Trevor Brooking skal være utpekt som mulig erstatter av FA.

Ifølge The Sun skal Chelseas styrtrike eier Roman Abramovich via direktør Keynton ha tilbudt svensken en kontrakt verdt svimlende 500 millioner kroner.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021