RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svennis-luksus til salgs

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Svennis' luksusbolig i London er til salgs. Englands landslagstrener vil ha 54 millioner.

Sven-Göran Eriksson gir seg som kjent som landslagstrener for England etter sommerens VM-sluttspill i Tyskland.

Nå forbereder han seg på en jobb utenfor Englands grenser. Han har foreløpig ikke røpet hvem han kommer til å trene etter fotball-VM, men nå selger altså svensken sitt luksushjem ved Regents Park i London.

- Flytter fra London
- Han selger huset ettersom han ikke kommer til å jobbe heltid i London lengre, sier en kilde nær svensken ifølge Daily Mirror.

- Selv om han liker London kommer dette ikke lenger til å være hans hjem. Men trolig kommer han til å kjøpe leilighet istedenfor, sier han.

Sven-Göran Eriksson deler luksusboligen med samboer Nancy Dell'Olio. Han kjøpte huser i 2001 for 33 millioner kroner, noe som betyr at han nå kan sitte igjen med 21 millioner kroner ved et videresalg.

«Helgenbolig»
Svennis krever 54 millioner kroner for boligen med fem soverom. Ifølge Expressen skal luksusboligen være innredet i nordiske lyse farger.

Den engelske avisen Daily Mirror spekulerer allerede i potensielle kjøpere. For eksempel at det engelske fotballforbundet (FA) kjøper boligen og forvandler den til en «Helgenbolig» om Svennis makter å lede England til det første VM-gullet på 40 år...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere