*Nettavisen* Sport.

Svennis ser mot Villa

Foto: AP

Sven-Göran Eriksson har vært lansert som ny Aston Villa-sjef. Nå går ryktene om at Svennis kan være på vei inn i klubben med sjekkheftet i tillegg.

29.07.06 17:57

Det har lenge vært mye usikkerhet omkring Aston Villas videre skjebne.

Først og fremst om hvem som skal ta over den ledige managerstolen etter at David O'Leary fikk sparken tidligere denne måneden. Men også hvem som skal kjøpe klubben etter at klubbdirektør Doug Ellis la den ut for salg i oktober.

Nå skal et svenskbasert konsortium være interessert i gå inn i Birmingham-klubben, et konsortium hvor Erikssons agent Athole Still er en av frontfigurene, melder The Sun.

Svennis er førstevalget
Hvis svenskene får tilslaget, skal Svennis være det klare førstevalget som manager.

I tillegg skal Torsby-karen være aktuell som investor i klubben. Med utrolige 1,2 milliarder inntjente kroner - vel 100 millioner pund - i lønn og bonuser på sine fem år som landslagssjef har nok svensken råd til det.

- Sven er interessert i alle klubber, landslag og andre fotball-jobber som involverer et lag som kan være med å kjempe om titler, sier Svennis' forretningsrådgiver Lars Sternmarker.

- Välkommen, Svennis
Skulle Svennis havne på Villa Park, ønsker klubbens svenske kaptein Olof Mellberg han hjertelig velkommen.

- Jeg har hørt ryktene, og jeg synes selvsagt det ville vært morsomt å få Svennis til klubben, sier Mellberg til svenske Expressen.

- Vi ønsker å ta et steg videre og etablere oss som et av topplagene i Premier League. Til det trenger vi en god trener, og jeg er overbevist om at Svennis kan være den treneren, sier den skjeggete midtstopperen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag