RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk EM-helt overfalt

Sist oppdatert:
Tidligere Stabæk-spiller Christian Wilhelmsson skal ha blitt slått i ansiktet og fått bilen vandalisert under to fester på hjemstedet i helga.

Den svenske landslagsspilleren var på fest i Sölvesborg lørdag kveld. Det er der han vokste opp, og der fotballkarrieren startet.

Dekket ødelagt
Først var han på privat fest. Da han skulle dra videre til en annen fest hadde noen trolig skåret opp dekkene på Mercedesen hans.

- Enten har noen skåret i stykker det ene dekket, eller så har dekket eksplodert av seg selv, sier Wilhelmsson til Aftonbladet.

Senere på kvelden gikk festen uansett videre til en fotballfest i Hörvik. Der ble han hyllet på scenen, men i taxi-køen på vei hjem sprakk det for en mindre begeistret festdeltaker.

- Jeg så en person som kranglet med «Chippen». Personen var beruset og stemningen var aggressiv. De skjelte hverandre ut, og plutselig kom en høyrehook. Chippen fikk seg en ganske real smell, sier et vitne til Aftonbladet.

Venner måtte til for å skille de to fra hverandre.

- En privat krangel
Selv mener Anderlecht-spilleren at det ikke var så farlig.

- Det var en gammel venn. Vi har kjent hverandre lenge. Vi kranglet, men det var om en privat sak. Vi har snakket ut om dette etterpå, og det er ok nå, sier han.

Og avviser at han ble slått - i hvert fall hardt.

- Som du ser så har jeg ikke blåmerker, så det ser vel ikke ut som om jeg ble slått. Men det var uansett verre med bildekket. Det har jeg aldri opplevd før. Jeg har ingen aning om hvem som har gjort det. Heldigvis skulle jeg bytte dekk på mandag uansett, sier han til Aftonbladet.

Og:

- Men det er kanskje lett å bli irritert på meg, undrer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere