RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk jackpot lørdag kveld

Det er jackpot i svensk V65 fra Kalmar lørdag kveld med drøye 350 000 kroner ekstra i sekserpotten.

Sportspills meny lørdag:
V75 Leangen: Gull i Trondheim?
Oddstips 1: Evertons femte seier
Oddstips 2: Palermo taper i Genoa
Premier League: Skaderapport
Tippeligaen: Skaderapport

Sportspills travredaksjon er i kjempeflyt for tiden og har allerede spilt inn flotte 54 322 kroner på foreslåtte spill denne uken.

Det er lagt opp til flere V65-kjøringer i Norge på lørdagskveldene neste år, etter at V75-løpene er ferdige på ettermiddagene. Denne lørdagskvelden kan norske spillere delta under V65-omgangen på Kalmar travbane i den sørøstlige delen av Sverige. Og med jackpot og drøye 350 000 kroner ekstra i sekserspotten er det vel verd å sette noen spill dit.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det er en middels sportslig omgang, kanskje ikke så rart da da aktive gjerne vil ha litt fri på lørdagskvelden. Spillemessig er der derimot høyinteressant og vi finner vår banker i V65-3. Det er forøvrig ikke DD-spill til Kalmar i kveld.

Innleveringsfrister Kalmar:
V65 kl 18.40

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Navnebror til Wiig-traver
3 Taran, nei ei det er ikke Rune Wiig som har tatt den lange turen til Kalmar, blir vår V65-banker i kveld. Dette er en nydelig svart 5-åring som Conrad Lugauer har funnet. Hesten har allerede vunnet 19 av 30 løp i karrieren, men står kun med beskjedne 42.000 i grunnlag! Dette er fordi hesten har startet i løp med fryktelig lave premier i fødelandet Tyskland, men hesten har rutine og en hardhet i kroppen som ikke mange andre har. I sitt første løp i Lugauer-regi på Charlottenlund så jogget han unna til en sikker seier, mens nå i sitt siste løp på Jägersro ble han nummer tre etter en fin sisterunde fra bakspor. Motstanden i kveld skremmer ikke, det eneste som kan være litt i mot var at han var litt urein i aksjonen nå sist. Stallmann Markus Waldmüller er kusk i kveld, men han er rutinert så hesten skal være i de beste hender. Fra et perfekt startspor mener vi dette er V65-omgangens beste bankerspill i V65-3.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Fjerdevalg innfrir?
6 Jackie Bowler er ei flink 3-års hoppe som møter riktig selskap denne lørdagen. 20 meter tillegg er ikke noe pluss, men løpet teller kun seks hester så det blir neppe noe problem. Sist gikk hun et meget sterkt løp til fjerde på 12,9/1640m. Klaffer det litt med ryggene er det ikke umulig at hun kan speede inn til seier for hun innehar en meget fin speed. Mangeårig Kalmar-trener Tommy Zackrisson er både trener og kusk og fjerdevalget er svært interessant i V65-1

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere