RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk krav: Kim må inn

Sist oppdatert:
Dagen etter det pinlige resultatet i åpningskampen, har svenskene funnet vinneroppskriften mot Paraguay.

Før VM mente svært mange svensker at Kim Källström burde være selvskreven på den svenske midtbanen under VM. Likevel måtte 23-åringen starte på benken, og se Anders «Medel-» Svensson stille på hans plass.

Det er et det mange som reagerer på dagen, etter de blå-gule måtte nøye seg med 0-0 mot Trinidad og Tobago.

- Anders Svensson er nå sannsynligvis så ute av balanse at det ikke går an å benytte ham, hans pasninger (mot Trinidad & Tobago) så vi ikke mye til og han var ofte feilplassert, skriver Aftonbladet.

Som til de gangs fremhever behovet for å starte med Källström i neste kamp om fire dager.

- Lagerbäck er tvunget til å bruke Kim Källström mot Paraguay. For hans lekre presisjonspasninger, for hans harde skudd, for hans vinnermentalitet – og for det trengs en ledertype.

PS! Den svenske fansen ser ikke ut til å være uenig i kravet fra den betydningsfulle, svenske avisen. Etter den skuffende innsatsen i går, hadde en av de svenske supporterne i Dortmund benyttet en kraftig tusjpenn. Bak på sin svenske landslagstrøye hadde han strøket ut navnet Svensson – og skrevet «Källström» med store bokstaver i stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere