*Nettavisen* Sport.

Svensk ledertrio i City

Sven-Göran Eriksson blir ikke den eneste svensken i Manchester City.

28.06.07 09:34

Tord Grip og Sven-Göran Eriksson samarbeidet med det engelske landslaget. Nå fortsetter duoen samarbeidet i Manchester City.

Da Svennis på tirsdag forhandlet fram sin kontrakt med City, var den tidligere norske landslagstreneren med.

- Grip kommer trolig til å jobbe direkte for Svennis og ikke for Manchester City, sier en ikke navngitt kilde til Aftonbladet.

Etter at Eriksson hadde valgt seg assistenttreneren i det svenske landslaget, Roland Andersson, som sin assistent i City, undret mange på om Tord Grip, Svennis’ trofaste følgesvenn, var blitt degradert. Men sannheten er, ifølge Aftonbladet, at det blir en svensk trio i City. I tillegg til Eriksson selv og Andersson er Tord Grip også tiltenkt en rolle rundt Eriksson.

Nøyaktig hva Grip skal tituleres som, er foreløpig uklart. Den svenske avisen spekulerer i at Grip kommer til å få ansvaret med å kartlegge kommende motstandere. Han vil trolig også ha en rådgiverfunksjon.

Fortsatt mangler thailandske Thaksin Shinawatra, som ønsker å kjøpe opp klubben, aksjemajoritet til å kunne ta de avgjørende beslutningene i Manchester City. Innen 17. juli er planen at han skal eie 75 prosent av aksjene i City. Per i dag eier han 66 prosent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag