RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge/Scanpix

Svensk stjerne dropper VM

Susanna Kallur sliter fortsatt med smerter.

I et langt intervju med SVT søndag, avslører den svenske hekkeyndlingen Susanna Kallur at det ikke blir noen VM.-deltagelse på henne denne sesongen. 28-åringen har slitt med skader i lang tid, og dette er grunnen til at hun nå har valgt å droppe VM for å bli helt frisk.

– Det føles som om tiden har løpt fra meg. Om jeg ska delta i VM, så vil jeg være veldig bra forberedt, og det rekker jeg ikke nå. Dette var ingen vanskelig avgjørelse, sier den svenske stjernen ifølge Aftonbladet.

Nå vil hun i stedet konsentrere seg om å bli kvitt skaden, slik at hun kan få mange gode år på friidrettsbanen i tiden som kommer.

– Først og fremst må jeg bli helt bra. Jeg starter heller på mange gode år framover i tid, enn å gjøre noe dumt nå. Men jeg håper å kunne løpe ett eller to løp senere i sommer.

Tretthetsbruddet i skinnbeinet er etter sigende grodd, men sårene etter skruene som holdt fast en metallplate som ble operert inn i beinet, er ikke grodd ennå. Kallur har også fortsatt smerter.

– Det gjør vondt, det kan jeg love deg. Ikke like vondt som selve bruddet, men ikke langt unna. Men det er godt å vie at det er en god smerte, og det går mot lysere tider.

Friidretts-VM går av stabelen i Berlin i august.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere