RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Svensk stjerne mister EM

Midtstopperen Michael Svensson måtte onsdag trekke seg fra Sveriges EM-tropp i fotball. Han ble stoppet av en kneskade.

Claus Lundekvams makker i Southamptons midtforsvar har kjempet mot klokka for å bli skadefri i tide til EM, men onsdag måtte han kaste inn håndkleet. Kneskaden han pådro seg i en duell med landslagskollega og navnebror Anders Svensson på Southampton-trening i vår felte ham.

- Dette er selvsagt utrolig bittert og tungt. Jeg har gledet meg til EM helt siden VM for to år siden, men de siste dagene har jeg kjent at kneet ikke ble bedre. Dermed er det utelukket med EM-spill for meg. Jeg har jo ikke spilt kamp siden mars, sa Svensson.

Han tok avgjørelsen etter en telefonsamtale med landslagslege Anders Valentin og reiser ikke til den planlagte testen i Gimo der resten av troppen lader opp til EM.

Med Michael Svensson ute blir Olof Mellberg og Andreas Jakobsson sannsynlig svensk stopperpar i EM. Petter Hansson og Johan Mjällby er også aktuelle.

Inn i troppen rykker Hammarby-spilleren Alexander Östlund, som først og fremst er sideback. Han er den eneste av utspillerne som tapte 0-3 for Norge i Hongkong i januar som får være med til EM.
(NTB-TT)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere