RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk utklassing

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Anna Carin Olofsson var suveren på dagens 15 kilometer skiskyting. Beste norske ble stortalentet Julie Bonnevie-Svendsen på 15. plass.

Olofsson kom inn på 49:06,3 med to bom foran russerne Olga Zaitseva og Natalia Guseva.


Liv Grete Skjelbreid Poirée lå på andreplass i østerrikske Hochfilzen etter to skytinger, men skjøt seg deretter bort. Dagens overraskelse var ungjenta Julie Bonnevie-Svendsen, som ble best av de norske med 15. plass.

- Fint at det kommer noen for fremtiden. Julie imponerer, og er god til både å gå og å skyte. Kjempeflott at det kommer noen flere, sa Gunn Margit Andreassen til NRK.

Andreassen ble nest best med 18. plass, mens Liv Grete Skjelbreid Poirée kom inn som nummer 23. Tora Berger endt på 32., Gro Marit Istad Kristiansen kom på 39. Liv Kjersti Eikeland og Ann Kristin Flatland endte på delt 68. plass.

- Jeg føler jeg har trent veldig bra i år, men har vært uheldig med oppladningen. Jeg håper å vise bedre takter etter jul, og dagens løp var uansett et steg videre fra Østersund, sa Gunn Margit Andreassen.

I verdenscupåpningen i Östersund i slutten av november var det Linda Tjørhom som gjorde best figur av de norske jentene. Hun ble nummer sju både på sprinten og jaktstarten. Men i stafetten gikk det bedre; den vant Norge.

TV 2 Nettavisen fulgte rennet direkte:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere