RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svenske fristes av Glimt

Sist oppdatert:
Magnus Johansson kan bli Øystein Gåres etterfølger i trenerstolen i Bodø/Glimt. Svensken reiser til Aspmyra fredag for å ha samtaler med klubber.

- Det er svært smigrende at de vil ha meg som trener. Men først etter samtalene fredag får vi se hvor konkret interessen er. Det blir vel først og fremst et slags jobbintervju, hvor vi får luftet våre tanker om Glimt begge veier, sier Magnus Johansson til TV 2 Nettavisen.

Den tidligere Brann-spilleren, som de siste årene har vært trener for Løv/Ham i 2.divisjon, legger ikke skjul på at han vil ha jobben.

- Når du jobber med fotball, vil det alltid være et mål å prøve seg på det høyeste nivået. Bodø/Glimt er én av 14 klubber på det øverste nivået i Norge, og det er selvsagt fristende å prøve seg der, sier svensken.

Suksess med Løv/Ham
Denne sesongen ledet Johansson Bergens-klubben Løv/Ham opp til 1. divisjon, men innrømmer at han gledelig forlater byen mellom de syv fjell for å overta Glimt.

- Du får en sjanse til å jobbe med profesjonelle spillere, og får i tillegg en enorm sportslig utfordring. Jeg har aldri lagt skjul på at jeg har gått med en drøm om å lede et Tippeliga-lag, og det ville vært dumt å si nei til Glimt om jeg skulle få et tilbud, sier Magnus Johansson.

Flere kandidater
Bård Flovik (tidligere assistenttrener og spillerutvikler i Tromsø) og Jarle Raaum (tidligere Mo-trener) er blant de andre kandidatene Bodø/Glimt vurderer til trenerjobben.

Bodø/Glimts styreformann Bjørn Tore Hansen sa onsdag til TV 2 Nettavisen at klubben håper å ha en ny trener på plass «raskest mulig»

- Vi håper å ha en trener på plass før sesongoppkjøringen starter igjen 1. desember, sa han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere