*Nettavisen* Sport.

Svenske slår storfavoritt

Foto: Hesteguiden.com

Det er kjedelig å få bank av söta bror, men i kveld satser vi på å få hjelp av en blågul banker. Pål Odin S.E: slår storfavoritten Tekno Prinsen på en dag hvor NM for montèryttere starter i Drammen.

18.06.10 14:23

Klikk her for våre V5-forslag

7 Pål Odin S.E: er en motivert banker i Drammen i kveld. Formen er bra. Svensken trener veldig fint og har radet opp seire den siste tiden. Vi tror han vinner kveldens løp og kan ikke spille i mot selv om 3 Tekno Prinsen er i feltet. Han vinner ofte, men flyttet hjem til eieren fra Høitomts stall etter seiersløpet i V75 på Sørlandet. Vi tror favoritten mangler mye på formen og satser alle slantene på svensken.

Norgesmesterskapet for travryttere (monte) går av stabelen i kveld og i morgen. To av løpene er satt innenfor V5 i dag. Vi tror mest på 7 Elling's Arnie i V5-2 og 5 Last Dun Dee i V5-3, men begge disse travrittene er åpne.

I V5-1 er 6 Skogbryn Røsten den beste hesten. Distansen tror vi er en fordel. Dessverre er han ikke til å stole helt på. Vi utelukker ikke at det kan komme en skrell. 7 Vigør er lite påaktet, men vær klar over at distansen er passende og at motstanden er overkommelig med unntak av favoritten. 1 Huldre Lykke er jevn og relativt travsikker. Mestrer også stayerløp. 8 William får sjelden klaff, men er god nok om han får etterlengtet klaff. 9 Mellem Stjerna er en oddsbombe å se opp for. Toppformen er på plass for Siljan-hoppa.

Kjøp Sportspills ekspertforslag her

7 Elling's Arnie (V5-2) har en fin oppgave foran seg i monte i kveld. Sist tapte han bare for Creek's Superboy som er blandet landets beste i denne grenen. 9 K.L.M. Kilroy kan rekke. Var positiv nest sist og ventes mye forbedret i dag. Tar ikke turen fra Sørlandet uten visse ambisjoner.5 Bullys Mr Frazer kan blande seg i seierskampen. Har en ypperlig rytter som også har fordel av å kjenne hesten.

5 Last Du Dee (V5-3) har en perfekt oppgave og har landets beste rytter på ryggen. Må ha en god sjanse. Litt for ustabil til at vi tør å bankertippe hesten. 9 Melody Bråten har gjort fine innsatser under sal og kan slå til. Formsterke 7 Waterhead Girl er også høyst aktuell.

1 New Varenne L.A. vinner V5-finalen overlegent om han ikke blir innestengt fra førstespor. Sjansen for at han forsvarer sporet er god, men helt sikkert er det ikke. Skulle han bli overløpt er det hele sjanserartet. 9 Auro News er den store obs-hesten i løpet. Formen er veldig fin og han er mye bedre enn raden. Vi synes Antonsen-hesten er verdt noen slanter i kveld. Det er trolig brukbar odds å få. 2 Golden Shogun varierer i prestasjonsnivået. God nok på en god dag. 7 Cecena Ås er heller ikke tapt bak ei vogn. Ble offer for massivt trykk fra konkurrenter i omganger fra tet sist.

For V5-forslag tast her . Ønsker du DD-tipset trykker du her .

INNLEVERINGSFRISTER:

V5 Kl 19.05 (løp 3-7)

DD kl 20.05 (løp 6-7)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.