RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svenske til Tromsø

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Den svenske midtstopperen Fredrik Björck er klar for Tromsø.

TIL ble torsdag enig med svenske Fredrik Björck om en treårig avtale.

Midtstopper Björck går dermed fra den danske toppklubben Esbjerg, og vil være i Tromsø allerede på førstkommende søndag, melder Nordlys.

Gleder seg
- Nå skal jeg lære en ny by, klubb og nye spillere å kjenne, men jeg ser frem til det. Klubben ligger jo lengre nord enn hele Sverige, og jeg gleder meg til den skjønne naturen, sier Fredrik Björck til fotballklubben Esbjergs hjemmeside.

Den rutinerte stopperen har spilt i flere skandinaviske klubber, deriblant Västra Frölunda, AIK, Helsingborg og Esbjerg.

Forventer spilletid
- Jeg ser frem til å spille i et nytt land, og jeg forventer å få spilletid. Det er da trenerens mål, og de henter selvfølgelig ikke en rutinert spiller til Nordnorge for at han skal sitte på benken, fortsetter Björck med et smil på gammelklubbens hjemmeside.

Assistenttrener Agnar Christensen var fornøyd med at signeringen av Fredrik Björck gikk i boks.

- Fredrik er med sine 30 år en rutinert tilvekst for TIL. Å signere Fredrik Björck betyr at vi får tilført laget den rutinen vi trenger, sier Christensen til Tromsøs hjemmesider.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere