Gå til sidens hovedinnhold

Svensson vil bort fra Soton

Claus Lundekvams svenske lagkamerat Anders Svensson er lei av benketilværelsen i Southampton. Nå vil han bort fra klubben.

Fem starter på 16 kamper, og tribuneplass under de to siste Premier League-oppgjørene har gjort tilværelsen uutholdelig i Sør-England for svensken. Når Southampton åpner for å selge 27-åringen, kommer han ikke til å nekte.

- Laget har sin spillestil, jeg har min. Jeg håper et klubbskifte kan få det til å løsne for meg, sier Svensson til Aftonbladet. Svensken er skadefri og ifølge ham selv i fin form, men har hatt en katastrofal høstsesong.

Landslagsstjernen har EM-sluttspillet i Portugal til sommeren i tankene, og må spille førstelagsfotball for å beholde plassen på det svenske landslaget. Derfor var det bare gledelig at Southampton-formann Rupert Lowe i går kunngjorde at de vil selge Svensson.

- Southampton er velvillig innstilt til Anders' problem og forstår hvor viktig det er for ham å få spilletid. Finnes det en klubb som er villig til å legge inn et bud er Southampton åpen for diskusjoner. Markedet er ikke det beste for tiden, men Southampton er villig til å vurdere alle bud, sier en talsmann for klubben.

Hvor Svensson eventuelt havner er usikkert, men både de hjemlige klubbene IFK Göteborg og Djurgården har vært nevnt. Det har også klubber som Valencia, Real Sociedad og København.

- Om noen klubb vil kjøpe meg er det viktig at de gir meg tiltro og har bruk for en spiller som meg, soer Svensson, somikke vil kommetere navngitte klubber.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted