RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NORDISK DUELL: Cecilia Brækhus møter den svenske bokseren Klara Svensson (t.h.) til tittelkamp i Oslo Spektrum.
NORDISK DUELL: Cecilia Brækhus møter den svenske bokseren Klara Svensson (t.h.) til tittelkamp i Oslo Spektrum. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Svenssons trener til angrep på Brækhus

Ordkrigen er i gang.

Treneren til den svenske bokseren Klara Svensson, Joey Gamache, mener Cecilia Brækhus "er på vei ut". Han sier i tillegg at bergenseren bryter reglene i ringen.

Fredag 24. februar møtes Brækhus (35) og Svensson (29) til duell i Oslo Spektrum. Skulle Brækhus tape mot svensken, vil boksedronningen miste titlene sine i WBC, WBA, IBF, WBO og IBO. Brækhus er storfavoritt, men Gamache er sterk i troen på elevens vegne.

- Klara er klar til å overraske. Hun er i veldig bra form. Teknikken er på plass, og hun vet hva hun er nødt til å gjøre. Hun er kanskje en underdog, men kommer til Oslo for å vinne, sier Gamache i en pressemelding.

Treneren beskylder Brækhus for skitne triks.

- Cecilia gjør mange ulovlige ting i ringen. Jeg skal sørge for at dommeren merker seg dette i forkant av matchen, sier Gamache, som mener karrieren til den norske 35-åringen nå er på hell.

– Cecilia har vært en stor mester, men hun er på vei ut. Hun blir ikke yngre. Cecilia er ikke den fighteren hun en gang var, legger treneren til.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere