Sverige eller Fredrikstad for U21-gutta

Foto: Foto: Scanpix

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Det norske U21-landslaget vil spille mot Sverige eller Fredrikstad for å holde formen oppe til de avgjørende play off-kampene mot Serbia og Montenegro.

- Vi har veldig gode sjanser til å gå videre til EM, sier landslagstrener Per Mathias Høgmo til TV 2 Nettavisen etter at det ble klart at Azar Karadas og co. skal møte Serbia og Montenegro i to avgjørende play off-kamper om EM-plass.

Den siste Tippeliga-runden spilles 1. november, og Høgmø vet allerede hvordan han vil holde nivået oppe frem til kampene mot Serbia og Montenegro.

- Vi kommer til å samle de av spillerne som ikke er aktuelle for cupfinalen, torsdag, fredag og lørdag den uka cupfinalen spilles. Vi håper også å få en treningskamp mot Sverige. Hvis ikke har vi også luftet muligheten for en kamp mot Fredrikstad hvis de da skulle ha rykket opp til Tippeligaen, sier Høgmo.

Og håper at han kan benytte Brede Paulsen Hangeland i de avgjørende kampene. Viking-spilleren har vært i A-lagstroppen de siste kampene.

- Er Ronny Johnsen, Claus Lundekvam og Henning Berg med som midtstoppere i A-laget, kommer det nok an på om Nils Johan vurderer Brede på defensiv midtbaneplass. Gjør han ikke det, er nok sjansene gode for at vi kan få bruke ham. Men dette er opp til Nils Johan. Han vet godt hva jeg ønsker, sier Høgmo smilende.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag