RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sverige raste mot dommerne

Sist oppdatert:
NABEUL (TV 2 Nettavisen): Svenskene raste mot de polske dommerne etter at de bare klarte uavgjort mot Serbia og Montenegro. - En skandale, tordner Jonas Larholm.

SVERIGE – SERBIA OG MONTENEGRO 26-26: Sverige førte oppgjøret mot Serbia og Montenegro i 58 minutter, men rotet bort det ene poenget i sluttminuttene.

En utvisning på Pelle Linders da det gjensto to og et halvt minutt ble skjebnesvangert for svenskene. Serbia og Montenegro benyttet muligheten til å gå forbi i scoringsprotokollen.

Dramatisk
Jonas Larholm satte inn 26-26 fra sjumetersmerket da det gjensto et knapt halvminutt. Og la grunnlaget for en høydramatisk avslutning.

Serberne øynet sjansen for to poeng og stormet i angrep. De kastet bort ballen og Larholm og Jonas Källman var plutselig helt alene med Serbia og Montenegros målvakt. Danijel Andjelkovic kastet seg over Larholm og fikk forhindret svensk scoring med en rugbytakling.

De polske dommerne valgte imidlertid å la situasjonen gå og blåse av oppgjøret.

Skandale
- Det er en skandale. Jeg forventet at det var fem sekunder igjen og at vi skulle få sjumeterskast. Men så bare blåste de av. Skandale, sier Larholm etter kampen.

Serbia og Montenegro leder nå gruppen med fem poeng før oppgjøret mellom Norge og Kroatia. Sverige fikk sitt første poeng i mellomspillet.

Källman ble svensk toppscorer med seks mål. Ratko Nikolic scoret like mange for Serbia og Montenegro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere