RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sverige vraker favorittene

Foto: Jonas Ekstromer, AFP/Pressens Bild/Scanpix
Sist oppdatert:
Sverige vraker folkets favoritter, Christian Wilhelmsson og Kim Källström, i laget som møter Bulgaria mandag kveld. I stedet spiller Mikael Nilsson og Anders Svensson. Følg kampen direkte kl. 2045.

Følg kampen direkte fra kl 20.45

Sverige hadde en siste og hemmelig trening søndag, og møter Bulgaria i sin åpningskamp i EM mandag kveld. Ifølge Aftonbladet blir det altså med Wilhelmsson (24) og Källström (21) på benken. Uttaket bekreftes av Sveriges Television.

Stikk i strid med folkekravet i Sverige.

Søndagens treningssekvens var stengt for pressen, men Aftonbladet skal ha snakket med personer som var til stede. Källström og Wilhelmsson var ikke med på det antatte førstelaget under spilløvelsene.

Mikael Nilsson (25) blir foretrukket på høyresiden av svenskenes midtbane, mens Anders Svensson (27) får tillit som den offensive av de to sentralt.

I en avstemning hos Aftonbladet i forrige uke, stemte 91 prosent på Chippen og 87 prosent på Källström. De to har også imponert stort under oppkjøringen til EM. I kvalifiseringen var det imidlertid Nilsson og Svensson som spilte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere