Sveriges topp-to bankerspilles

Foto: hesteguiden.com

Med Sveriges to mestvinnende kusker som bankerkusker på Axevalla tirsdag, tror vi på V65-suksess.

09.10.12 12:54

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Vi byr på to bankere
Lunsjtrav Biri: Lett match for vår banker?
V4 Eskilstuna: Nye gevinster?
Oddstips: Oppturen fortsetter for Modo

Tirsdagens travmeny er omfattende. Det starter med V4 fra Eskilstuna tidlig ettermiddag, og fortsetter med lunsjtrav fra Biri. Til kvelden er det V65 fra Axevalla og dobbel V5 fra Forus. Mandag ble det treff på lillebongen både i V4-spillet på Färjestad (866 kroner tilbake for en innsats på 120 kroner) og treff på lillebongen på Leangen under lunsjtravet der (325 kroner tilbake for 180 kroner). Under V65-løpene på Mantorp måtte vi dessverre nøye oss med en femmer (verdi kr 222) på alle spilleforslagene all den tid vår banker Nato Dream ikke klarte å fange tettraveren Mellby Apollo.

Innleveringsfrister Axevalla
V65 kl 19.08
DD kl 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er en sportslig meget sterk V65-omgang Axevalla inviterer til denne tirsdagskvelden. Fire Breeders Crown-kvalifiseringer (alle med 75 000 SEK i førstepremier), samt ett eliteløp er alle innenfor V65-rammen. Det ser dermed litt oversiktlig ut på forhånd og vi byr altså på to bankere denne tirsdagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Banker direkte
Vi bankerspilte Åke Svanstedts flotte treårshoppe 5 Metior Easy sist på Solvalla, Og fra tet vant hoppa ganske sikkert Oaks Consolation. Kveldens oppgave ser ikke noe tøffere ut på papiret, for Quite Easy–datteren som er en av de beste i sitt kull. Fra en perfekt utgangsposisjon så bærer det i vei mot tidlig tetkjenning og fra den posisjonen lar hun seg neppe slå. Vi tror på reprise av Oaks Consolation og bankerspiller også i kveld i V65-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Leder hele veien?
1 Persos Seaman har tetgaranti om han ikke reiser i galopp som han gjorde sist. I følge Pekka Lähdekorpi ser han ennå finere ut hjemme enn han gjorde når vi hadde som dagens skrik mot storfavoritten Conrads Garland tredje sist på Romme. Dette er et eliteløp der mange av konkurrentene er gamle og sliter med at de kan ikke gjøre for mye jobb selv underveis. Når det gjelder å lure unna en 500m midtveis i løpene så er Bjørn Goop en mester på det området og vi blir ikke overrasket om han får kjøre nærmere 14,5/15 første 1000 meter. Med et slikt scenario har vi vondt for å se Running Sea-sønnen tape dette løpet og vi bankerspiller i V65-3.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Finsk sisu
6 Dream Duo ble nummer tre i det finske kriteriet og stod for en meget bra prestasjon. Skal huske på at Kadabra–sønnen kun har startet åtte ganger i sin karriere. Er i rivende utvikling denne billedskjønne 3-åringen som offensive Veijo Heiskanen kjører. Selve Kriteriet ble vunnet av monsteret Brad de Veluwe. I løpet før vant Dream Duo kvalen ganske enkelt samt han imponerte både ved seieren på Solvalla tredje sist og Kalmar fjerde sist. Veijo Heiskanen holder denne hesten meget høyt og når han har vunnet sportrekningen kontra de verste konkurrentene i form av 7 State Of Liberty og 8 Noble Knight synes vi han er meget interessant som et fjerdevalg i V65-2 i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag