RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sverre Haugli legger opp

Foto: Åserud, Lise (Scanpix)
Sist oppdatert:
Sverre Haugli velger jobb framfor skøyter.

Jevnaker-gutten Sverre Haugli legger opp som skøyteløper. Det kunngjorde 27-åringen i en pressemelding mandag formiddag.

- Jeg har besluttet å gi meg som aktiv skøyteløper, og heller satse på en jobb i næringslivet. Jeg har valgt å ta utdannelse ved siden av idretten, og er heldig som har fått muligheten til å gå ut i en interessant jobb, skriver Haugli ifølge ringblad.no.

Haugli ble tilbudt plass på neste sesongs forbundslag på skøyter, men velger nå å avslutte karrieren fremfor å ta et år på forbundslaget. I forrige uke takket Sverre Hauglis søster, Maren Haugli, nei til plass på forbundslaget.

Forrige sesong satset Haugli-søsknene utenfor forbundslaget med private sponsorer, men Sverre Haugli uttalte tidligere i år til Ringerikes Blad at trolig ønsket å satse sammen med forbundslaget kommende sesong.

- Skulle jeg fortsatt videre ville jeg hatt høye målsetninger og strenge krav til meg selv, men for å nå disse målsetningene mener jeg det er helt nødvendig med bedre rammevilkår enn det jeg ble forespeilet. Valget ville vært vanskeligere om jeg hadde blitt tilbudt bedre rammevilkår og et mer spisset sportselig opplegg, skriver Haugli.

Men Haugli skal ikke ligge på latsiden selv om skøytekarrieren er lagt på hylla. 27-åringen går nå inn i jobben som daglig leder ved Ringeriksbadet, som skal åpne 10. oktober.

- Det har vært et vanskelig valg å ta, men jeg gleder meg stort til nye utfordringer som vil følge med i min nye hverdag. Jeg gir meg ikke som en bitter skøyteløper, sier Haugli.

Sverre Haugli skal for øvrig også holde 17. mai-talen på Jevnaker neste mandag, skriver Ringblad.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere