RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søvik med nok en lunsjvinner

Sist oppdatert:
I en vrien lunsjrebus på Bjerke satser vi på at dyktige Lars M. Søvik sender ut en ny vinner i form av Hertiginnan C. D.

Klikk her for gratis V5-tips.

Klassehest i årsdebut
Lars M. Søvik har for vane å matche sine hester litt forsiktig i starten av sesongen, og i V5-finalen sender han ut årsdebuterende 6 Hertiginnan C. D. Det hersker liten tvil om at dette er snakk om en 4-årshoppe langt utenom det vanlige, som overhodet ikke hører hjemme i noe lunsjtrav. Malabar Circle Ås-datteren konkurrerte mot årgangstoppene i Sverige under hele fjoråret fra dårlige spor, og hevdet seg godt. Mot svært overkommelig motstand, og med solide treningsrapporter i ryggen tror vi det dreier seg om en klink vinner direkte.

På tirsdag satt lunsjen klokkerent på våre to største spilleforslag, og på det mellomste forslaget ble overskuddet pene 1.932 kroner.

Vrient
Nær sagt som vanlig står spillenøttene i kø når det dreier seg om lunsjtrav, og vi blir svært overasket dersom det ikke dukker opp en smell eller to. I V5-innledningen satser nok Ole Brænden på å lede rundt om med 2 Never Forget, men ekvipasjen kan nok få mer kamp enn de setter pris på av en spurtsterk ”dame” til slutt. Les om henne her.

Svært åpent også i V5-2, og bred gardering kan vise seg lønnsomt. 1 Also Super er en svenskegjest som har vist kapasitet nok, til å kunne ta seg av et slikt løp. Champion Eirik Høitomt setter seg opp bak 8 Habbjack, og South Bowl-sønnen kan vise seg kraftig forbedret med løp i kroppen.

Ikke noe mindre vrient i den tredje avdelingen, der nær sagt alle kan vinne. 3 Ra Morten står unektelig forlokkende til, men dette er ikke snakk om en hest som har for vane å rade opp. To utsidere finner vi i form av 5 Lukas Ilason og 9 Myrviks Frida.

En En skjult Gunnar Austevoll lurer Ra Morten først i mål, dacapo i dag?
En En skjult Gunnar Austevoll lurer Ra Morten først i mål, dacapo i dag?

En spennende start i den fjerde avdelingen gjør 7 Girlie`s Morningstar. Stanley Kosmos-datteren kommer til start med sterke treningsrapporter i ryggen, og jager her livets første triumf. Favoritten utfordres i første rekke av en feilfri 9 Vif, som kommer til start med et godt rykte fra Sverige.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 96 og 432 kroner.

På det største forslaget spiller vi et ringsystem hvor stammen er på 5.832 rekker, men med noen enkle forutsetninger reduserer vi innleveringsprisen til 1.590 kroner. Systemet har vi fylt ut på seks kuponger for deg, og de kan du kjøpe her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere