Gå til sidens hovedinnhold

Svindal keen på koffein

Aksel Lund Svindal skjønner lite av Red Bull-bråket rundt Petter Northug.

Det ble flere uker med medieoppstyr da Petter Northug ville inngå en sponsoravtale med Red Bull. Skiforbundets sponsorer, med Jacob Lund og Kjell Inge Røkke i spissen, prøvde å snakke Northug fra det.

Idrettspresident Tove Paule mente det var etisk uheldig at Northug blir sponset av den østerrikske energidrikkprodusenten.

Til slutt valgte Northug likevel å inngå avtalen.

Alpinisten Aksel Lund Svindal skjønner lite av oppstyret. Han har allerede et samarbeide med Red Bull, og har ingen planer om å avslutte samarbeudet

- Jeg ikke bare vurderer dette, men er keen på det, forteller Lund Svindal til NRK.

Lund Svindal har en avtale som gjør at han får hjelp til å dekke egenkostandene han har for servicemenn i sommerhalvåret. Nå vil han få til et utvidet samarbeid.

- Skifabrikkene måtte kutte sine kostnader, og sa at jeg - eller eventuelt Skiforbundet - måtte ta over de kostnadene. Da synes jeg det var greit å få inn en tredjepart, og diskuterte dette både med skiprodusenten og Skiforbundet, sier Svindal, som da hadde Red Bull i tankene fra første øyeblikk.

Aksel Lun Svindal viser til at energidrikkprodusenten er verdens største idrettssponsor, og er overbevist om at et utvidet samarbeid er riktig for ham.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken