*Nettavisen* Sport.

Svindal Larsen ute mot Slovenia

Tommy Svindal Larsen skadet seg på onsdagens trening, og er uaktuell til lørdagens kamp mot Slovenia.

31.08.05 15:44

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Tommy Svindal Larsen pådro seg en smell i leggen midtveis på onsdagens trening. Han ble sendt til MR-undersøkelse for å få kartlagt skadeomfanget. Svarene var negative.

Ifølge TV 2 Sporten har Odd-spilleren pådratt seg en strekk, og er uaktuell til kampen mot Slovenia. Dermed ble det som landslagssjef Åge Hareide fyktet.

Tre mann om to plasser
- Det er tungt. Jeg var veldig sugen på å spille, og forventet å få starte. Det er bittert. Det er ikke første gangen jeg mister en viktig landskamp, men jeg håper å rekke Skottland-kampen, sier Svindal Larsen til TV 2 Sporten.

Det betyr at Kristofer Hæstad, Christian Grindheim og Martin Andresen kjemper om de to plassene sentralt på den norske midtbanen mot slovenerne.

Andresen stod over onsdagens trening. Han har vært mye plaget av skader i sommer og høst, og tar derfor ingen sjanser med kroppen sin.

- Han følger et skreddersydd opplegg som han er vant til å bruke etter kamp, forteller landslagslege Thor Einar Andersen.

Andresen deltok heller ikke på tirsdagens trening, da han var hos sin osteopat i Tønsberg.

Ingen fare med Martin
- I dag har han drevet med basseng- og styrketrening. Men han skal være med i morgen, sier Andersen, som bedyrer at det ikke skal være noen fare med tanke på landskampen lørdag.

Ellers ble det klart onsdag at Haugesunds keeper Jan Kjell Larsen er kalt inn i troppen. Han skal sitte på benken når U21-landslaget spiller mot Slovenia på fredag, og er kun aktuell på A-benken dersom Erik Holtan eller Thomas Myhre skulle bli skadet.

- Jeg tror ikke U21-gutta er klare til å stå i mål der nede, men det kan Erik gjøre. Det er viktig med et kaldt hode, og det har Erik, forklarer landslagssjef Åge Hareide.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.