Gå til sidens hovedinnhold

Svindal lukter på pallplass

Aksel Lund Svindal var likevel ikke helt fornøyd etter utforen.

Aksel Lund Svindal var ikke helt fornøyd, men han er bare 1,11 sekund etter ledende Beat Feuz søndagens superkombinasjon i Sotsji.

- Jeg ser jo at det skal bli tøft å slå Ivica Kostelic, som er halvannet sekund bak teten, men de andre skal det være mulig å hamle opp med, selv om Feuz har kjørt gode slalåmrenn i det siste, sa Svindal til NTB etter at utfordelen av kombinasjonen var over søndag formiddag.

- For å klare målet mitt om en plass på pallen er jeg avhengig av en god slalåmomgang, og jeg går for det, sa Svindal, som tok fjerdeplassen i det forrige superkombinasjonsrennet, i Chamonix for en uke siden. Da fikk han til en veldig god slalåmomgang, og det er han avhengig av nå også.

- Jeg synes kjøringen min var bra på toppen i dag, men jeg tapte litt for mye i mellompartiet. Der er jeg ikke like flink til å dra med meg farta som de beste, sa Svindal om utforomgangen.

Traseen var litt kortere enn i spesialutforen lørdag, slik at løperne i superkombinasjonen kjørte vel 200 meter kortere trasé.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget