RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svindal lukter på pallplass

Foto: Denis Sinyakov / REUTERS
Sist oppdatert:
Aksel Lund Svindal var likevel ikke helt fornøyd etter utforen.

Aksel Lund Svindal var ikke helt fornøyd, men han er bare 1,11 sekund etter ledende Beat Feuz søndagens superkombinasjon i Sotsji.

- Jeg ser jo at det skal bli tøft å slå Ivica Kostelic, som er halvannet sekund bak teten, men de andre skal det være mulig å hamle opp med, selv om Feuz har kjørt gode slalåmrenn i det siste, sa Svindal til NTB etter at utfordelen av kombinasjonen var over søndag formiddag.

- For å klare målet mitt om en plass på pallen er jeg avhengig av en god slalåmomgang, og jeg går for det, sa Svindal, som tok fjerdeplassen i det forrige superkombinasjonsrennet, i Chamonix for en uke siden. Da fikk han til en veldig god slalåmomgang, og det er han avhengig av nå også.

- Jeg synes kjøringen min var bra på toppen i dag, men jeg tapte litt for mye i mellompartiet. Der er jeg ikke like flink til å dra med meg farta som de beste, sa Svindal om utforomgangen.

Traseen var litt kortere enn i spesialutforen lørdag, slik at løperne i superkombinasjonen kjørte vel 200 meter kortere trasé.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere