RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Swift uønsket i Lyn

Foto: Foto: Tor Richardsen / SCANPIX
Ledelsen i Lyn likte dårlig at Per Egil Swift innledet samtaler med erkerival Vålerenga. Nå er midtbanespilleren uønsket i klubben.

Per Egil Swift synes kontraktstilbudet han fikk fra Lyn var for dårlig og takket nei til det. Da klubben ikke kom med et nytt forslag, valgte han å starte samtaler med Vålerenga. Dette har falt Lyn-ledelsen tungt for brystet.

- Vi var ikke interessert å bli med på noen "shopping". Vi ga klare signaler på hva vi ville, derfor kunne vi ikke akseptere at Per Egil snakket med flere andre klubber. Da er du ikke interessert i å spille for oss, sier sportsdirektør i Lyn, Morgan Andersen til Aftenposten.

Den tidligere fagforeningslederen mener Swift har presset frem en slik løsning.

- Per Egil en god spiller, og en fin fyr, men vi kunne ikke forlenge kontrakten til en spiller som ikke stoler på hva vi har å tilby. Det blir feil av ham å legge slike premisser, sier Andersen.

Spiller trolig for VIF

Swift på sin side har ikke dårlig samvittighet overfor Lyn.

- I sommer fikk jeg inntrykk av at klubben ikke ville ha meg lenger, og kom opp med et totalt uakseptabelt kontraktsforslag. Tonen har forandret seg noe etter at Morgan kom til klubben, men han ville ha et svar før sesongen var over, og det kunne jeg ikke gi. At jeg nå er ferdig med Lyn er helt greit. Jeg sitter ikke igjen med noen dårlige følelser overfor dem, men har lyst på å forsøke noe nytt, sier han.

Lørdagens kvalifiseringskamp mellom Vålerenga og Sandefjord blir avgjørende om han neste sesong trekker på seg den blå trøyen.

- Ja, berger VIF plassen, spiller jeg hos dem neste år. Men den avgjørelsen tar jeg ikke før kampen er spilt, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere