RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Syk Martin med til Bodø

Foto: Cathrine Holden, ibergen.no
Sist oppdatert:
Martin Andresen er på benken mot Bodø-Glimt i kveld. Men der stopper de gode nyhetene. Han er utrent, han er skadet og i tillegg er han syk. Han har hatt prostatabetennelse, kanskje så lenge som i to år.

ASPMYRA (ibergen.no): - Jeg spiller kanskje, smiler landslagskapteinen på vei inn i garderoben. Jeg håper jeg slipper å bruke ham, men han er på benken og vil selv bestemme om han er fit, er det merkelige svaret vi får ut av Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

Martin Andresen gjennomførte en test i går morges og besto den slik at han er med i troppen i Bodø i kveld. Men Mons har flere dårlige overraskelser på lager:

- Hvorfor går Martin Andresen på antibiotika hvis han har ledd og muskelproblemer?

- Det er blitt oppdaget en prostatabetennelse som han kan ha hatt så lenge som i to år. Derfor har han gått på medisiner de siste par månedene.

- Antibiotika?

- Jeg er ikke lege, jeg vet ikke hvilke medisiner han går på.

- En langvarig prostatabetennelse høres ikke bra ut. Er han alvorlig syk?

- Igjen. Jeg er ikke lege.

- Er det forsvarlig å sende en mann som ikke har trent, som er syk og som skal være en investering for de neste to og et halvt årene ut på banen i dag?

- Som sagt. Dette er opp til Martin. Han er på benken, men jeg håper jeg slipper å bruke ham. Martin bestemmer selv om han spiller.

Sier Mons Ivar Mjelde til ibergen.no like før avspark.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere