Syk Ruud dropper Barcelona-turnering

Casper Ruud sliter med sykdom og en litt vond arm. Dermed tar han konkurransepause den neste uken. Foto: Lynne Sladky / AP / NTB scanpix

Casper Ruud sliter med sykdom og en litt vond arm. Dermed tar han konkurransepause den neste uken. Foto: Lynne Sladky / AP / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Tennisprofilen Casper Ruud sliter med forkjølelse og en vond arm og tar noen dagers påskefri. Han spiller ikke ATP-turneringen i Barcelona neste uke.

18.04.19 10:50

20-åringen fra Snarøya hadde i utgangspunktet tenkt å lade opp til Grand Slam-turneringen Roland-Garros med å spille grusturneringene i Barcelona og Madrid.

Nå er det klart at førstnevnte turnering, som starter kommende mandag, går uten Ruud.

«Casper har en pågående forkjølelse og en litt vond arm (bare et resultat av mange tøffe kamper, ingen skade), så beslutningen er tatt, og ATP Barcelona går ut. Så Casper tar seg nå noen dager fri til hvile og restitusjon», heter det på nordmannens offisielle Facebook-side.

Ruud tok seg nylig helt til finalen i en ATP-turnering på grus i Houston Texas. Belønningen for det var en sjekk på 54.395 dollar (drøyt 460.000 kroner) og 27 plassers klatring på verdensrankingen.

Med 68.-plassen på verdensrankingen er Ruud blant de 70 som får direkte innpass i storturneringen Roland-Garros, også kalt French Open. Den spilles fra 26. mai til 9. juni.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.