VALLE (Nettavisen): - Osame er syk. Han ringte inn tidlig i dag morges, sier sportssjef Joacim Jonsson til Nettavisen.

Vålerengas store formspiller har blitt et hett navn i Tyrkia med i overkant av et døgn igjen før overgangsvinduet stenger. Etter søndagens oppvisning i 3-1-seieren mot Lillestrøm avslørte Dagbladet interessen fra storklubben fra Istanbul.

De siste dagene har også klubben presentert konkrete bud til Vålerenga på 21-åringen, uten at disse har tilfredsstilt kravene på Oslo øst.

På Valle tar de fraværet av Sahraoui med knusende ro.

- Han følte seg bedre og regner med å trene igjen i morgen, vi regner også med at han er med igjen i morgen - så det er ikke noen større dramatikk i det, sier Jonsson og fortsetter:

- Så skjønner jeg jo at det er lett å tenke annerledes med tanke på timingen og at Galatasaray har kommet med bud. Jeg pratet med fysioen tidligere som sa at han var på bedringens vei og feberfri nå på morgenen. Så han regner med at det går fint.

Nettavisen har forsøkt å få tak i Sahraoui onsdag, men han har ikke besvart henvendelsene.

Etter det Nettavisen forstår har VIF vært i konkrete samtaler med Galatasaray direkte tirsdag kveld. Tyrkerne skal ha presentert en pakke på rundt 25 millioner norske kroner med ulike avbetalinger og klausuler inkludert, noe som også er omtalt i flere tyrkiske medier.

Det siste budet skal derimot ikke ha tilfredsstilt Dag-Eilev Fagermo, Jonsson og resten av Vålerenga sine krav. Oslo-klubben krever vesentlig mer penger, i tillegg til ulike garantier i oppbyggingen av en eventuell avtale, etter det Nettavisen forstår.

- Det hjelper ikke om det presses på her. Det er presidenten i klubben som bestemmer og vi snakket med han i går kveld. Han takket nei til våre krav og det er han som bestemmer, sier Fagermo til Nettavisen.

Treneren bekrefter også at Sahraoui er syk og at dialogen med kantspilleren er god.

I Galatasaray befinner fra før norske Fredrik Midtsjø seg. Midtbanespilleren ble kjøpt fra nederlandske AZ tidligere i sommer. Også Omar Elabdellaoui spilte for klubben inntil nylig, men på deadline day ble partene enige om å gå hver til sitt.

30-åringen er nå på jakt etter ny klubb og Vålerenga skal ifølge Nettavisens opplysninger nylig ha vært i kontakt med høyrebacken uten at det foreløpig skal ha konkretisert seg til et tilbud. Høyrebacken har også interesse i flere land, men han har enn så å lenge ikke signert for en ny klubb.

Norske klubber kan hente kontraktsfrie spillere frem til 12. september.