Syk Valencia dropper landslaget

KRISTIANSAND (TV 2 Nettavisen): Alex Valencia er syk, og har meldt forfall til tirsdagens landskamp mot Costa Rica. En annen Start-spiller er kalt inn.

23.05.05 07:16

- Slik jeg føler meg nå må jeg trolig droppe den kampen, beklager Alex Valencia overfor TV 2 Nettavisen. Senere søndag kveld kom bekreftelsen fra Norges Fotballforbund på at Valencia hadde meldt forfall.

Tre av Start-spillerne tar nå antibiotika mot mycoplasma, mot ni tidligere. Trolig feiler Valencia det samme.

HER KAN DU SE MÅLENE FRA SØNDAGENS RUNDE

Slapp
- Det smitter raskt, og behandlingen tar tid, forklarer Starts lege Aleksander Sandnes.

- Jeg er syk, og vet ikke helt hva jeg feiler. Jeg skal ta noen tester i kveld (søndag), så får vi se, men i dag ba jeg om å bli tatt av banen, sier Alex Valencia.

Valencia klarte aldri å spille seg skikkelig inn i kampen mot gamle lagkamerater i Brann.

- Jeg hadde lyst å spille denne kampen, men jeg var slapp og dårlig, sier Valencia, som ikke fikk slippe før etter 64 minutter.

Borgersen inn
Bård Borgersen storspilte for Start søndag, og ble belønnet med landslagsplass.

- Det blir kjempegøy. Stig Inge Bjørnebye ringte Bård Wiggen like etter kampen og ga beskjed at jeg måtte ringe opp, forteller Borgersen til TV 2 Nettavisen.

Dermed har Start fortsatt tre spillere i troppen, Marius Johnsen, Kristofer Hæstad og altså Bård Borgersen. Sistnevnte har stått fram som en ruvende midtstopper for Start denne våren, etter at han kom tilbake til hjembyen fra Danmark. Søndag var han banens beste og ryddet det meste da Brann gjestet Kristiansand og tapte 2-3 for Start.

Borgersen har åtte kamper og to mål tidligere for landslaget. Siste kampen var i 2002. Allerede mandag morgen kaster han seg på flyet for å møte troppen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.