RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kerstin Joensson / AP / NTB scanpix

Sykdomssmell for norsk VM-gullhåp

Håper fortsatt å få med seg VM i Val di Fiemme.

Det norske VM-håpet i kombinert Mikko Kokslien er blitt syk og er fortsatt hjemme. Resten av laget er imidlertid på plass i Val di Fiemme.

– Mikko ble syk lørdag kveld. Han har feber og føler seg slapp. Vi har fortsatt troen på at Mikko skal få med seg årets VM, men foreløpig har han utsatt reisen en dag eller to. Nye vurderinger blir gjort dag for dag, sa landslagslege Petter Olberg.

– Han er hjemme i Norge og avventer reisen. Vi håper at han kan sette kursen for Val di Fiemme senere i uken. Jan Schmid er fortsatt hjemmeværende reserve i Norge, opplyste landslagssjef Kristian Hammer.

Kokslien har ikke hatt noen optimal sesong. Han hadde problemer innledningsvis hvor man ble diskvalifisert fra verdenscupåpningen på hjemmebane i Lillehammer, og misset han misset fullstendig i det andre.

I Ramsau før jul syntes det å snu og han tok sin hittil eneste verdenscupseier. I Seefeld i slutten av januar ble han nummer to. I det siste rennet derimot slet han med å få det til i hoppbakken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere