RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Sykkelstjerne avviser Riis-avtale

- Det er absolutt nonsens, forteller OL-deltakeren.

- Jeg har verken inngått noen avtale eller underskrevet noen kontrakt.

Det skriver Roman Kreuziger, ifølge feltet.dk, dagen etter at Oleg Tinkov skrev i sin blogg hos Eurosport at tsjekkeren sykler for Saxo Bank-Tinkoff Bank fra og med neste sesong.

Les også: Kreuziger til Saxo Bank Tinkoff

Tinkov gikk inn i Bjarne Riis' mannskap før årets Tour de France med flere millioner euro. Men nå ser det altså ut som at den interne kommunikasjonen ikke fungerer som den skal.

- Det er absolutt nonsens, mener Kreuziger om den påståtte Saxo Bank-kontrakten.

- Min agent er i forhandlinger med flere lag og jeg vil gjerne ha en avtale underskrevet i starten av vueltaen, som starter 18. august. Jeg har telefonkontakt med min agent og vil møte han igjen under OL i London, hvor han vil fortelle meg hvilke muligheter jeg har, og så vil jeg bestemme meg, fortsetter 26-åringen.

Fokus på OL
Han skal sykle både landevei- og temporittet under London-lekene.

- Jeg konsenterer meg om OL, lyder det fra tsjekkeren.

Les også: Raser etter OL-uttak

Tsjekkiske Kreuziger har i flere å vært regnet som et av verdens største talenter, men det har ikke gått helt som han skulle ønske de siste par årene.

Astana-rytteren mislykkes totalt i Giro d'Italia i mai, selv om han slo tilbake med en fin etappeseier til Alto de Pampeago.

Den tidligere Liquigas-rytteren (2006-2010) har vunnet etapperittene Tour de Suisse (2008) og Tour de Romandie (2009) i løpet av karrieren.

PS! Roman Kreuziger kan verken signere eller offentliggjøre sin nye arbeidsgiver før 1. august. Han står riktignok fritt til å forlenge med sin nåværende arbeidsgiver, Astana, når som helst. Det står i det internasjonale sykkelforbundet, UCIs, regelverk. Men det er ingen hemmelighet at mange ryttere inngår muntlige avtaler før den tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere